Maraşta Haber
Maraşta Haber

Müdür Akkurt, Vefa Yemeğiyle Uğurlandı

4 yılı aşkın bir süredir Kahramanmaraş’ta İl Millî Eğitim Müdürü olarak görev yapan Mehmet Emin Akkurt’un Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmesi üzerine İl ve İlçe millî eğitim yöneticileri onun onuruna verdikleri vefa yemeğinde bir araya geldiler. Kahramanmaraş Şehit Hanifi Çakallıoğlu Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunda gerçekleşen yemekte birlik ve beraberlik sergilenirken duygusal anlar yaşandı. İl […]

Müdür Akkurt, Vefa Yemeğiyle Uğurlandı

10 Kasım 2018 - 0:00A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

4 yılı aşkın bir süredir Kahramanmaraş’ta İl Millî Eğitim Müdürü olarak görev yapan Mehmet Emin Akkurt’un Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmesi üzerine İl ve İlçe millî eğitim yöneticileri onun onuruna verdikleri vefa yemeğinde bir araya geldiler.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Kahramanmaraş Şehit Hanifi Çakallıoğlu Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunda gerçekleşen yemekte birlik ve beraberlik sergilenirken duygusal anlar yaşandı. İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Arkadaşlarım, hepinize öncelikli olarak hayırlı akşamlar diliyorum. Geldiğiniz için memnuniyetimi ifade ediyorum, teşekkürler.

Benim için hüzünlü bir gün ama sizlerle çalışmak benim için çok büyük bir onurdur, bu şehirde sizlerle olmak bana çok şey kattı. Şanımda şerefimde bahtımda bunlar ziyadeleşti. Ben, sizlerle mesai arkadaşı olmanın, sizlerle beraber çalışmanın keyfini, mutluluğunu yaşadım bundan dolayı da çok mutluyum.

Bu sizlerden gidiş veya ayrılık değil. Buradaki yemeği de bir veda yemeği olarak da algılamıyorum belki bir vefa yemeği demek ya da bir vefa buluşması demek daha doğru ifadededir diye düşünüyorum, hepinize tekrar teşekkür ediyorum.

Sağlıcakla geldiğiniz evlerinize, yuvalarınıza inşallah kazasız belasız sağlıcakla dönersiniz. Bunu yaklaşık her toplantılarda dua olarak söyledim, bundan sonrada söylemeye devam edeceğim sizleri tanımak benim için büyük bir onur vesilesidir, benim bir hakkım hukukum varsa ki bu size helal olsun annenizin ak sütü gibi tabi, sizlerden de helallik istiyorum.

Sizlerle çok güzel günlerim oldu, bundan sonrada aynı günlerin devam edeceğini düşünüyorum, Allah hepinizden razı olsun. Allah dostluğumuzu, birliğimizi, dirliğimizi, devletimizin bekasını hep birlikte görüp onun için çalışmak olanağı sağlasın.

Arkadaşlar ben bu yıl buradayım inşallah, çok aksi bir durum olmadığı sürece seneye  burada olacağım. Buraya yerleşip kalmayı çok arzu ettim, hala o niyetim devam ediyor ama tabii kısmet.

Ben burada kalabileceğimi de düşünüyorum çünkü insanların benim yüzüme bakamaz, yada ben onların yüzüne bakamaz bir tavır ve tarz içinde olmadığım için bugüne kadar bununda mutluluğunu yaşıyorum keyfini yaşıyorum sizlerle çok güzel günlerim oldu bundan sonrada aynı günlerin devam edeceğini düşünüyorum” dedi.

Yemekte bulunan yöneticilerden bazıları İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’la ilgili olarak düşüncelerini şu şekilde ifade ettiler:

 Ahmet Sarıtürk (Millî Eğitim Müdür Yardımcısı)

“Biz müdürümüzü sevdik, insanlığı, güzelliği en çokta başarıyla olan diyaloguyla sevdik. Ayrılmak belki hoş bir söz değil, biz ayrılmıyoruz. Müdürümüz biliyor ki her ilçede arkadaşı, kardeşi bir dostu var. Biz böyle inanıyoruz, böylede devam edeceğini zannediyoruz. Ayrılmak kelimesini kullanmıyorum, her güzelliğin bir sonu, her zorluğun bir kolay tarafı var diye düşünüyorum.

Enver Gökşen (Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü)

2014 yılından beri beraber çalışıyoruz sayın müdürümle, biz kendisini gerçekten sevdik. Çalışma yöntemini sevdik, arkadaşlık ilişkilerini sevdik, yaklaşımını sevdik, aynı sevgiyi kendisinden de gördük. Bundan dolayı da Onikişubat ilçe millî Eğitim Müdürlüğü ve çalışanları olarak kendisine çok teşekkür ediyoruz. Sayın müdürümüze bundan sonraki hayatında da hayırlı, bereketli uzun ömürler diliyorum.

Mustafa Mahir Turan (Afşin İlçe Millî Eğitim Müdürü)

Bende müdürümle 4 yıldır görev yapıyordum. Çok üzgün olduğumu söylemek istiyorum. Tabii bu her şeyin sonu değil, ben bundan sonra müdürüm yaşantısının, ailesiyle birlikte daha güzel olmasını diliyorum. Gerçekten üzgünüm ama bu dört yıllık süre içerisinde müdürüm bizleri hiç üzmedi.

Mehmet Ali Kaya (Andırın İlçe Millî Eğitim Müdürü)

Bende 2014 Temmuz ayında başlamıştım bu göreve, o günden bu güne müdürümüzün çok meslek tecrübelerinden yararlandık. Biz kendisinden dürüstlüğü, beyefendiliği, tarafsız kalmayı, adaletli olmayı, zor zamanlarda insanların yanında olmayı öğrendik. İnşallah bundan sonrada biz kendisinin tecrübelerinden, engin deneyiminden yararlanmayı isteriz. Bu akşam gerçekten zor bir akşam, inşallah bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde olabiliriz, müdürümüze her zaman kapımız ve gönlümüz açıktır.

Ali Öztürk (Çağlayancerit İlçe Millî Eğitim Müdürü)

Sayın müdürümüze bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Şer bildiklerimizde hayır, hayır bildiklerimizde şer vardır diyorum. Buda inşallah hayırlara vesile olur. Ben 4 yıldır birlikte çalışıyorum, bir amir olarak değil, bir abimiz olarak gördük, kendisi de bize öyle yaklaştı Allah razı olsun. Kahramanmaraş’ta başarı ve kaliteyi arttırma adına ben hep onu sahalarda gördüm. Bu bir son değil bir başlangıçtır diye düşünüyorum.

 

Müdürümüzle dünya ve ahiret bir takım hususumuz oldu, ben kendisinden dünya ve ahiret haklarını helal etmesini diliyorum.

Harun Kurt (Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü)

Müdürümüzle daha önceden birlikte çalışmıştık ama yaklaşın 11 aydır da İlçe Millî Eğitim Müdürü olarak çalışıyorum. Sevgisiyle, güzel bakışlarıyla, sıcakkanlılığı ile gönlümüzü fethetmiştir. İnşallah bundan sonra da daha güzel ortamlarda birlikte oluruz diyorum kendisine saygılarımı sevgilerimi sunuyorum.

Hüseyin Marangoz ( Nurhak İlçe Millî Eğitim Müdürü)

Kıymetli müdürümle çok güzel çalışmalar yaptık gerçekten de bir ağabey, bir kardeş oldu bizlere, her konuda rehberlik yaptı. Mevlana’nın bir sözü var yan yana bir arada olan insanlar değil gönül gönüle olanlar birbirini sever diye, biz müdürümüzü gönülden sevdik. Çalışma hayatında başarılarına şahit olduk, Allah yolunu açık etsin diyorum.

Sayın müdürümüzle bir arkadaş gibi çalıştık, kendisinde barışık vatandaş-devlet anlayışın hâkimiyetini gördük. Vatandaş olarak devletimizle barışık halde olmak yönetimin vatandaşın yanında olması çok önemli ben bunu müdürümde gördüm, kendisinin de görevinden ayrılmasına son derece üzüldüm. Allah bir kapıyı kapatırsa, bir kapıyı açar, inşallah daha iyi bir ortam oluşur. Allah yardımcısı olsun, hayatında başarılar diliyorum.

 

Bekir Dal (Elbistan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü)

 Sayın çok kıymetli ve değerli müdürüm değerli arkadaşlarım hepinizi saygıyla selamlıyorum öncelikle başta ilçe milli eğitim müdürümüz Kürşat Bayazıt bey olmak üzere tüm milli eğitim çalışanları ve okul müdürlerimiz ve idareci arkadaşlarımızın selamlarını sevgilerini getirdim. Ben müdürümüzle dört yıla aşkın bir süredir çalıştık özellikle samimi sıcak ilişkilerimiz oldu. Bize bir abi kardeş ilişkisi üzerinde davrandı hani bir söz var ya ateşten kızaran bir gül arar da gezer bağdan bağa çoban çeşmesi  adeta bize çoban çeşmesi yüreklerimize su serpti kendilerine haklarını helal etmelerini temenni ediyoruz biz kendilerinden memnun razı olduk Allah da kendilerinden memnun razı olsun hepinizi saygıyla selamlıyorum teşekkür ediyorum.

Halit Demirtaş (Göksun İlçe Millî Eğitim Müdürü)

GÖKSUN İLÇEMİZDEN ARİF BEY; Sayın müdürüm değerli arkadaşlar bende Sivaslı olarak şunu söylemek istiyorum beş yıldır Kahramanmaraş’ta çalışıyorum ve dört buçuk yıldır müdürümüzle birlikte çalışıyoruz emin müdürümüzle birlikte olumlu olumsuz çok badireler atlattık her zorluğumuzda her sıkıştığımızda her zaman destekçimiz oldu yanımızda oldu biz ondan memnunduk rabbimde inşallah müdürümüzden memnun olur diyorum yolu bahtı açık olsun diyorum ama biz özelde de görüştük Kahramanmaraş tada kalması burada kalması bizi gerçekten sevindiriyor ondan yana şanslı olduğumuzu düşünüyorum herkese hayırlı akşamlar

 

Fevzi Küçük  (Millî Eğitim Müdürlüğü Müfettişler Başkanı)

Saygıdeğer müdürümüzle biz aynı anda göreve başlamıştık aramızda bir hafta farklı vardı, bugüne kadar birlikte çalıştık. Benim ilk yöneticilik görevim 2014 yılında başladı, ondan önce olmamıştı. Sayın müdürümle çalışıyor olmam benim için bir şans olduğunu düşünüyorum. Sayın müdürümün olaylara yaklaşımı, bir kriz anında ki çözüm yönetimi son derece önemliydi ve bundan çok şeyler öğrendiğimi düşünüyorum ve bu anlamda kendisine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca müdürümüzle birlikte olmak bize büyük bir güvendi. Her türlü işimizi birlikte konuştuk, birlikte paylaştık ve çözdük. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadan bu günlere geldik, biz kendisini bir dost olarak bildik ve inşallah bu dostluğumuz devam edecek. Ben müdürümüzün kısa süre içerisinde daha iyi bir yerlere geleceği ümidi içerisindeyim. Çünkü müdürümüz buna layık bir kişidir. Biz kendisinden memnun ve razıyız, Rabbimden kendisinden memnun ve razı olsun diyorum.

Ahmet Akküncü (Millî Eğitim Müdür Yardımcısı)

Müdürümle biz 1990 yılında tanışmıştık. Buraya atandığı, kararnamesi geldiği günlerde de ara ara görüştüğümüz anlar oluyordu. İsmini görünce bir anda gözlerim ışıldadı ve hemen aradım, hayırlı olsun müdürüm tayinin maraş’a yapılmış dedim. Güzel çalışmaları hep birlikte yaptığımız a inanıyorum. Müdürüm sıkıntılarda önümüze bir set ve güzel işlerde de güzelliklere ortak oldu. Allah’ım yolunun açık etsin.

Duran Doğan (Millî Eğitim Müdür Yardımcısı)

Müdür bey bizden ahlaken, vicdanen ve hukuken 3 şeyi sağlıklı yaparsanız özgün bir şekilde çalışabilirsiniz, bu 3 şey çok önemli demişti. Hakikaten bir amirimiz, bir büyüğümüz olarak kendisinden çok şey öğrendik. Ben kendisine hakkım varsa helal ediyorum, bu bir son değil, bu bir dost olarak başlangıç diyorum.

 

 

 

 

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Şehit Ahmet Gülbahar Ortaokulu (ŞAGO) Matematik Yarışması Sonuçlandı Şehit Ahmet Gülbahar Ortaokulu (ŞAGO) Ma...

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Şehit Ahmet Gülbahar Ortaokulu tarafından düzenlenen matematik yarışmasının finali 15 Temmuz Şehitler İ...

Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı o...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  çeşitli etkinliklerle kutlandı. Halko...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli ...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle makam  koltuğunu Şehit Ev...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Ba...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Şehit Ahmet Gülbahar Ortaokulu (ŞAGO) Matematik Yarışması Sonuçlandı Şehit Ahmet Gülbahar Orta...

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Şehit Ahmet Gülbahar Ortaoku...

Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriy...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nis...

Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisa...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ