Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında  görevli tüm personelin  katılımı ile deprem, tahliye ve yangın tatbikatı yapıldı.

Habere Ait Fotoğraflara Tıklayın

Millî Eğitim Bakanlığının ilgili emirleri gereğince her yıl kutlanan 28 Şubat Sivil Savunma günü nedeniyle İkaz –Alarm,   1-7 Mart deprem haftası münasebetiyle, Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma Uzmanı Hasan Altın koordinesinde Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz başta olmak üzere, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve tüm personelin katılımı ile Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında deprem tahliye ve yangın tatbikatı yapıldı.

Personele deprem sırasında nasıl hareket etmeleri gerektiği anlatılmış,deprem sonrasında hızlı bir şekilde binanın tahliyesi gerçekleştirildi.Deprem sonrasında olası bir yangın durumunda yangın cihazlarının nasıl kullanılacağı anlatılarak, uygulama yapıldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Yılmaz, ani bir hareketle yangına müdahale etti ve yangını söndürerek çalışma arkadaşlarından alkış aldı. Yangın söndürme uygulamasına bayan personelde katıldı.