Kahramanmaraş Onikişubat  Menekşe Anaokulunun  2021 2022 yılı Minik Öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

Mezuniyet törenine Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Dulkadiroğlu Külliye Anaokulu Müdürü Ayşe Serpil Özdemir ve Menekşe Anaokulu Müdürü Fatma Bodur  katıldı.

Habere ait Fotoğraf ve videoyu izlemek için altta ki linke tıklayın

https://www.youtube.com/watch?v=FUnrOSBZqtg

 

 Törene katılan ailelerine veda gösterileri düzenleyen öğrenciler eğitim hayatlarının ilk basamağını başarıyla tamamlamanın gururuyla Cüppe ve kepleri ile Anaokulu Mezuniyet Sözü ettiler.

Değerli Müdürlerinden Başarı Madalyası Plaketlerini ve Mezuniyet Diplomalarını alan minikler programı kep atma etkinliği ile sonlandırdılar.

Programını Hazırlayan Öğretmenlerden Ayşe Özaltınkıran ” Eğitim hayatlarının başında olan yavrularıma her zaman başarılar diliyorum. Bir seneyi beraber kazasız belasız ve bol bol eğlenerek öğrenerek bitirmenin gururunu yaşıyorum. Güzel yavrularımın Mezuniyetleri hayırlı olsun.” diyerek
Mürvet Karakuyu Gitmiş ise ” Beraber geçirdiğimiz 9 ayı dolu dolu spor oyunları akıl ve zeka oyunları ile drama ile geçirdik. 25 öğrencinin 25 tane kalbine dokunmanın sevinci ve gururu içerisindeyim. Mezuniyetleri hayırlı olsun.” Dedi