Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürlüğü Hukuk Bürosu’na 2018 Ocak ayında atanan Av. Yusuf Burak Koyuyeşil’den sonra, 2019 Ocak ayında da Av. Gülay Dal’ın ataması yapıldı.

Çağdaş hukuk sistemleri ve evrensel normlar çerçevesinde yargının üçlü saç ayağı olarak tabir edilen yapının, savunma makamını temsil eden avukatlar olarak önemli vazifeler yüklenen, bilgi ve birikimleri ile kamuyla vatandaşlar arasında çıkmış ve çıkması muhtemel ihtilafları sulh ilkeleri çerçevesinde kamu yararı gözetilerek çözmeyi misyon edinmiş Avukadaş arkadaşlarımıza görevinde üstün başarılar dileriz.

Av. GÜLAY DAL KİMDİR ?

1993 Yılında Elbistanda doğan Gülay Dal 2015 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Hukuk fakültesinden mezun oldu.

Mayıs 2017-Ekim 2018 tarihlerinde Tunceli Valiliğinde görev yaptı. Ocak 2019 tyarihinde ise Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğünde Avukat olarak göreve başladı.

Av. YUSUF BURAK KUYUYEŞİL KİMDİR ?

Av. Yusuf Burak Koyuyeşil 1992 yılında Kahramanmaraş’ta dünyaya geldi. 2016 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Ocak 2018 tarihinde Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğünde Avukat olarak göreve başladı, halen de bu görevine devam etmektedir.