MEM- ARGE Birimi Proje Bilgilendirme toplantısı  Yaptı

MEM- ARGE Birimi Proje Bilgilendirme toplantısı  Yaptı
Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından hazırlanmış olan projelerin tanıtımı amacıyla okul müdürleri ve öğretmenlerin katılımıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı eğitim kurumları idarecilerine...

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından hazırlanmış olan projelerin tanıtımı amacıyla okul müdürleri ve öğretmenlerin katılımıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı eğitim kurumları idarecilerine yönelik bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi.

[otw_shortcode_button href="https://marastahaber.com/foto-galeri/kahramanmaras-il-milli-egitim-mudurlugu-ar-geden-proje-bilgilendirme-toplantisi-147352h.html" size="medium" icon_type="general foundicon-right-arrow" icon_position="left" shape="square" color_class="otw-red"]Habere ait fotoğraflar için tıklayın[/otw_shortcode_button]

İl Millî Eğitim Müdürlüğü M. Sait Kırmacı Salonunda AR-GE Personelinden kadir Demirkaynak ve Ahmet Nacar tarafından Dulkadiroğlu ve Onikişubat İlçesinde görevli okul müdürleri ve öğretmenlere TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları, TÜBİTAK 4004-4007 Programları ile Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik ödüllerine ilişkin geniş kapsamlı bilgilendirme sunumları yapıldı. Katılımcıların ilgili soruları değerlendirildi.

AR-GE Biriminden sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cuma DOĞAN; yaptığı konuşmalarda, Ar-Ge birimi tarafından hazırlanan projelerin eğitimde başarıya etkisinin önemine vurgu yapıp, tüm okul yönetici ve öğretmenlerin projelere gereken önemi vereceğine inandıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.