Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi Namık Kemal Mahallesi Melek İpek İlkokulu “La fonten “orman mahkemesi” tiyatrosunda.

Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı Kahramanmaraş Öğrenim Birimi ve Melek İpek İlkokulu arasında yapılan koordine ile Necip Fazıl Kültür Merkezinde sergilenecek olan Çevre Çocuk Tiyatrosunun “La Fonten Orman Mahkemesinde” adlı oyununa okulun öğrencileri cumartesi ve pazar günü dört seansta tamamen ücretsiz bir şekilde katıldı.

Öğrenim Birim Sorumlusu Sema ALTINTAŞ’ın sorumluluğunda gerçekleştirilen bu kültür faaliyeti öğrenciler, veliler ve öğretmenler tarafından takdir kazandı. Okul Müdürü Erol Yorulmaz konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“Ayrıca Kahramanmaraş Öğrenim Biriminde çeşitli faaliyetlere ve Halk Oyunları kursuna katılan öğrencilerimizin ve velilerimizin mutluluğu bizleri de mutlu ediyor. Öğrencilerimiz farklı kültürel faaliyetlerle kendilerini ifade etme, yeteneklerini ortaya çıkartıp sergileme ve kendine güven duygularının gelişmesini gözlemleyip bu konuda geri dönütler aldıkça faaliyetlerimize hız kazandırdık.

      Biz kurum olarak Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na, Kahramanmaraş Öğrenim Birimi Sorumlusu Sema ALTINTAŞ’a, tüm gönüllülerimize çok teşekkür ediyoruz. Gerek kurumumuza gerekse yaptığımız ortak projelerle diğer eğitim kurumlarına yaptıkları destek, gönüllülerimizin farkındalık yaratan eğitimleriyle kazandırdıkları deneyim, bilgi, yaptırdıkları ufuk ötesine yolculuk ve yaşattıkları coşku için kurumum, öğrencilerim, velilerim, şehrim ve şahsım adına teşekkür ederim.

      Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın okulumda ve eğitim kurumlarında yapmış olduğu farkındalık yaratan eğitimlerinden, cehaletin kopkoyu karanlığını logolarında da bulunan güneş gibi aydınlattıklarına şahitlik ettikten sonra etkilenerek kaleme aldığım şiiri okuyup, aynı anda dönüş yapan Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı Genel Müdürü Sayın Mete MELEKSOY’a nezakatinden, hassas davranışından dolayı özellikle teşekkür ederim. ” dedi