Maraşta Haber
Maraşta Haber

MEB Müsteşar Yardımcısı Muammer Yıldız Okul Müdürleriyle Buluştu

Millî Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muammer Yıldız, Dulkadiroğlu ve Onikişubat İlçesinde görev yapan okul müdürleriyle Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda bir araya gelerek önemli mesajlar verdi. Programa İl Millî Eğitim Müdürü ve il ve İlçe milli eğitim müdürlüklerinin yöneticileri de katıldı. “Sayın Müsteşarım, Değerli mesai arkadaşlarım öncelikli olarak hepiniz hoş geldiniz hepinizi saygıyla […]

MEB Müsteşar Yardımcısı Muammer Yıldız Okul Müdürleriyle Buluştu

22 Mayıs 2017 - 9:59A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Millî Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muammer Yıldız, Dulkadiroğlu ve Onikişubat İlçesinde görev yapan okul müdürleriyle Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda bir araya gelerek önemli mesajlar verdi. Programa İl Millî Eğitim Müdürü ve il ve İlçe milli eğitim müdürlüklerinin yöneticileri de katıldı.

Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

“Sayın Müsteşarım, Değerli mesai arkadaşlarım öncelikli olarak hepiniz hoş geldiniz hepinizi saygıyla selamlıyorum çok kısa bir hoş geldiniz konuşması yapacağım.” diyerek açılış konuşması yapan İl Millî Eğitim Müdrü Mehmet Emin Akkurt daha sonra şu ifadeleri kullandı:

“Sayın müsteşarımı Millî Eğitim Bakanlığı içerisinde uzun yıllardan beri tanıyorum. Kendisi benim son derece saygı duyduğum, fikirlerine, düşüncelerine, tavırlarına tarzlarına hürmetle, sevgiyle baktığım, takip ettiğimiz bir büyüğümüz. Gaziantep’te bugün Millî Eğitim Bakanlığımızın yapmış olduğu farklı bir çalışma için bulunuyorlardı. O vesile ile de ilimizi ziyaret ettiler. Buraya gelmişken de sayın müsteşarımızı, okul müdürlerimizle biraraya getirip, Millî Eğitim Bakanlığımızın mesajlarını kendisin ağzından almak istedik. Kendisi de nezaket gösterdiler, programımıza teşrif ettiler. Ben hepiniz adına sayın müsteşarıma geldiği için, şereflendirdiği için tekrardan hoş geldiniz diyor, teşekkürlerimi ifade ediyor, saygılar sunuyorum.”

Bu konuşmadan sonra Millî Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muammer Yıldız ise konuşmasına başladı ve şunları dedi:

“Sayın müdürüm, teftiş kurulu başkanım, yönetici arkadaşlarım ve kurum müdürlerimiz, hepinize bende hoş geldiniz diyorum en derin sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Biraz önce değerli müdürümüz konuştu, bizim hak etmediğimiz lütufkâr ifadelerde bulundular, o kendi güzelliklerini yansıtıyor, teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra söyledikleri gibi olmaya gayret edeceğiz inşallah. Gaziantep’te ki programımız nedeniyle buradayız.

Mehmet Emin Bey bizim Beraber yol yürüdüğümüz kıymetli arkadaşlarımızdan birisi, bir dava adamı, liderlik noktasında da, kurumsal anlamda da gerçekten bakanlığımızın çok değer verdiği yönetici arkadaşlarımızdan birisi. Ama bu iş tek başına olmuyor, geldiğimiz andan itibaren yönetici arkadaşlarıyla beraber olduk, şimdi de sizlerle birlikteyiz.

Arkadaşlar biz bir aileyiz, acısıyla- tatlısıyla, iyisiyle-kötüsüyle, hoşumuza gideniyle-gitmeyeniyle aslında hepimizin eksiklikleri, kusurları olabilir, iyi niyetle görevimizi yapmalıyız.

Rahmetli Nurettin Topçu’nun ifadesiyle biz maarif davası yürütüyoruz ve bu dava şuuru içerisinde her birimizin üzerine düşen görev var, biz de karınca kaderince bunu ifa etmeye çalışıyoruz.” Dedi.

Müsteşar Yardımcısı Muammer Yıldız,  meslek hayatına atılışını ve bugüne kadar yaşadığı olayları, çalışmaları anlattıktan sonra Millî Eğitim Bakanlığında yeni yaklaşımlar, müfredatlar , talim terbiye, kitap yazılımı vb. çok farklı konuda bilgiler sundu, mesajlar verdi.

Programın son bölümünde okul müdürleri yaşadıkları, karşılaştıkları problemleri dile getirerek, çözüm konusunda Yıldız’dan yardım istediler. Müsteşar Yardımcısı Muammer Yıldız, soruları uygun bir dille cevaplandırdı.

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Kahramanmaraş’ta Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümünde şehitlerimiz anıldı Kahramanmaraş’ta Çanakkale Zaferi’...

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Kahramanmaraş Şeyh Adil Mezarlığı Şehitlik anıtında...

Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinlik Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinli...

Onikişubat Arif Balduk Ortaokulunda ” Dilimizin Zenginleştirilmeesi Projesi” kapsamında okul bahçesinde güzel ve anlamlı bi...

Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrenciler...

KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT – Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine Jandarma Trafik ekiplerince  Trafik kuralları anlatıldı....

Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden muhteşem bir etkinlik Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden mu...

Dulkadiroğlu Çakmakçı Sait Ortaokulu Türkçe öğretmeni Tufan YORULMAZ tarafindan ,7 sınıf öğrencilerden oluşan drama öğrencileri 12 Mart...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Kahramanmaraş’ta Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümünde şehitlerimiz anıldı Kahramanmaraş’ta Ça...

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü ve Şehitleri ...

319. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 319. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya Milletleri birlik oldular Gelip güzel yurda birden d...

Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinlik Arif Balduk Ortaokulunda ...

Onikişubat Arif Balduk Ortaokulunda ” Dilimizin Zengin...

Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT – Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden muhteşem bir etkinlik Çakmakçı Sait Ortaokulu ö...

Dulkadiroğlu Çakmakçı Sait Ortaokulu Türkçe öğretmeni Tufan ...

Ahmet Bayazıt İlkokulu Birinciliğe Doymuyor Ahmet Bayazıt İlkokulu Bi...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen İlkokul...

Zeytindere Ortaokulu Niğde de Bölge Birincisi Oldu Zeytindere Ortaokulu Niğd...

Onikişubat Zeytindere Ortaokulu Niğde de 2023-2024 sezonunda...

“Onikişubat Sahnede yarışması finali”nde Aziz Sancar Anadolu Lisesi rüzgarı esti. “Onikişubat Sahnede...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize e...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Çağrıda Bulundu. Atanamayan Uzmanlar Derne...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli E...

Sahipsiz Memleketim! Sahipsiz Memleketim!

Biz Kahramanmaraşlılar, depremin ardından geçen on üç ay içi...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ