Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı  Merdan TUFAN ve Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Uzman Yardımcısı Salman IŞIK Kahramanmaraş merkez bulunan okul müdürleri toplantısına katıldı

Kahramanmaraş Çadırkent’te bir takım araştırmalarda bulunmak ve ziyaretler gerçekleştirip, Suriyelilerin kaldığı illerde ki İl Milli Eğitim Müdürleriyle eğitim amaçlı toplantılar yapmak amacıyla ilimiz Kahramanmaraş’ta bulunan Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı  Merdan TUFAN Milli Eğitim Müdürlüğü M.Sait Kırmacı Salonunda yapılan ilk, orta, lise ve dengi okul müdürler toplantısına katılarak eğitim konulu fikir alışverişi yaptı.

Kahramanmaraş’ta bulunp siz değerli okul müdürlerimizin toplantısına katılmamak edemezdim diyen Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı  Merdan TUFAN,  Milli Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı’nın selam ve başarı dileklerini ileterek başlattığı konuşmasında eğitim ve öğretimle ilgili önemli mesajlar verdi.

Okul yöneticilerinin 4+4+4 yeni eğitim sistemi ile ilgili karşılaştıkları problemleri de dinleyen TUFAN, İmam Hatip Ortaokullarının, Ortaokul 5. Sınıfların ders saatleri, özelleştirme, Yatılı Bölge Ortaokullarında öğrencilerin sağlık giderleri ve katkı payları v.b. konularda sorulara açıklık getirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı  Merdan TUFAN ve Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Uzman Yardımcısı Salman IŞIK’ katıldığı toplantıda okul müdürlerin yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan, yardımcıları ve şube müdürleride hazır bulundu.