Kahramanmaraş’ta  başarılı bir şekilde 4 yılı aşkın İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan ve kısa bir süre önce Kilis İlinde Millî Eğitim Müdürü olarak göreve Başlayan Mehmet Emin Akkurt’u Kahramanmaraşlı dostları unutmadı.

Tayinin çıkması nedeniyle 12 Kasım 2018 Pazartesi tarihinde Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevini, yeni Müdür Cemal Yılmaz’a devreden ve daha sonra 27 Kasım 2018 Salı günü Kilis İlinde Millî Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Mehmet Emin Akkurt’u Kahramanmaraşlı dostları unutmadı ve daha ilk gün Kahramanmaraşlı kendisini seven dostları  kendisine hayırlı olsun ziyaretleri başlatmışlardı.

5 Arlık 2018 Çarşamba günü de  Kahramanmaraş’tan Muharrem Erantepli (Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Muharrem Erantepli), Enver Gökşen (Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü), İbrahim Gülsu (Final Lisesi Müdürü), Ahmet Kolutek, Cevdet Alperen( Özel Okul Müdürü-Yazar), Abdurrahman Akbolat (Kahramanmaraş Tema Vakfı Başkanı), Mehmet Bülbül (Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü), Bekir Doğan (Kahramanmaraş Gazetesi Sahibi) Kilis İline giderek Mehmet Emin Akkurt’u makamında ziyaret ederek bu görevin kendisine hayırlı olmasını ve başarı dileklerini ilettiler.

Kilis İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Kahramanmaraşlı dostlarının ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Samimi sohbet ve bu anlamlı ziyaret topluca çekilen fotoğraf enstantanesiyle son buldu.