Son günlerde Türkiye geneli ve ilimiz Kahramanmaraş’ta görülen sürekli yağış yüksek kesimlerde ve özellikle kuzey ilçelerinde kar yağışına dönüşünce,eğitim kar engeline takıldı.

Elbistan’da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçe genelinde 11.03.2022 tarihi itibariyle eğitim ve öğretime bir (1) gün süre ile ara verilmiştir.

Göksun’da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçe genelinde 11.03.2022 tarihi itibariyle eğitim ve öğretime bir (1) gün süre ile ara verilmiştir.

Afşin’de yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçe genelinde 11.03.2022 tarihi itibariyle eğitim ve öğretime bir (1) gün süre ile ara verilmiştir.

Andırın İlçesinde de olumsuz hava koşulları nedeniyle Geben Yunus Emre İlkokulu, Geben Ahmet Boz Ortaokulu, Akifiye ilkoklu ve Ortaokulu, Rıfatiye İlkokulu ve Ortaokulu,  Altınyayla İlkokulu ve Ortaokulu, Geben Şehit Ramazan Avcı Anadolu Lisesinde 11.03.2022 tarihi itibariyle eğitim ve öğretime bir (1) gün süre ile ara verilmiştir.

Ekinözü’nde kırsal bölgelerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitim yapan okullarda 11.03.2022 tarihi itibariyle eğitim ve öğretime bir (1) gün süre ile ara verilmiştir.