16 Ekim 2018 tarihinde kaybettiğimiz, Türk şiirinin Beyaz Kartalı Bahaettin Karakoç  vefatının birinci yılında Onikişubat Bahaettin Karakoç İlkokulu 4. I sınıfı öğrencilerinin düzenlediği şiir dinletisi programıyla anıldı.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda düzenlene program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ve ardından Bahaettin Karakoç’un hayatının anlatılmasıyla devam etti.

Daha sonra Bahaettin Karakoç İlkokulu  4-I sınıf Öğretmeni  Ender Bayır ve öğrencilerinin hazırladığı şiir dinletisinde Türk şiirinin Beyaz Kartal’ı olarak bilinen Bahaettin  Karakoç’un birbirinden güzel şiirleri öğrenciler tarafından okundu.

Okul müdürü Ömer Dursun ” Okulumuzun ismini taşıyan Türk Şiirinin Beyaz Kartalı, Dede Korkut’u rahmetli Bahaettin karakoç eserleriyle hep yaşayacak, öğrencilerimiz onu örnek alacaklar ve bu okuldan inşallah şairler çıkacak. Ben bu  programın hazırlanmasında emeği geçen 4-I sınıfı öğretmeni Ender Bayır’a ve öğrencilerine emek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.