Kahramanmaraş ÖDM'den SPSS Kullanım Kursu

Kahramanmaraş ÖDM'den SPSS Kullanım Kursu
Kahramanmaraş Ölçme Değerlendirme Merkezinde öğretmenlerin istatistik uygulamaları hakkındaki bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla açılan SPSS Kullanımı (Temel Seviye) Kursu devam etmektedir.30 Ocak’ta başlayan ve 5 gün...

Kahramanmaraş Ölçme Değerlendirme Merkezinde öğretmenlerin istatistik uygulamaları hakkındaki bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla açılan SPSS Kullanımı (Temel Seviye) Kursu devam etmektedir.

30 Ocak’ta başlayan ve 5 gün (30 saat) sürecek olan kursa ilimiz Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinde görev yapan farklı branşlardan 22 öğretmen katılmakta. Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdür Yardımcısı Abdullah ÇEVİK tarafından verilen kurs sonunda katılımcıların, öğrencilerin akademik başarı verilerini analiz edebilmesi ve yapacakları bilimsel çalışmalarında kullanacakları istatistiksel işlemleri yaparak raporlayabilmeleri hedeflenmektedir. Kursta veri düzenleme, verileri analiz etme, veri görselleştirme ve bilimsel araştırma raporu yazma konularında eğitimler verilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.