Kahramanmaraş MTAL' de Öğretmenlere Seminer

Kahramanmaraş MTAL' de Öğretmenlere Seminer
Kahramanmaraş Onikişubat İlçeside bulunan Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Öğretmenlerine yönelik mesleki seminer çalışması gerçekleştirildi.Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı...

Kahramanmaraş Onikişubat İlçeside bulunan Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Öğretmenlerine yönelik mesleki seminer çalışması gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı meslek lisesi seminer programı kapsamında düzenlenen "Sektör iş birlikleri" konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.Toplantıya Kipaş Holding insan kaynakları koordinatörü Ayla hanım ve Esnaf ve sanatkarlar odası başkan vekili Cuma Güler katıldı. Ögrencilerin mesleki eğitimi ve iş yaşamında önemli olan noktalara dikkat çekildi .

Öğrencilerin egitimi ve iş hayatindaki karşılaşılan zorluklar ile ilgili çözüm önerileri değerlendirildiği Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan vekili sayın Cuma Güler ve KİPAŞ HOLDİNG İnsan kaynakları koordinatörü Ayla Hanımın katılımıyla gerçekleştirilen ve verimli geçen seminerde misafir konuşmacılar, okula ve öğrencilere her zaman destek vereceklerini belirtiler .  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.