Maraşta Haber
Maraşta Haber

Kahramanmaraş Anaokulunun düzenlediği Yarışmanın Ödül Töreni

Dulkadiroğlu Kahramanmaraş Anaokulu tarafından Dulkadiroğlu İlçesinde okul öncesi öğrencilere yönelik “23 Nisan” temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Sunuculuğunu Kahramanmaraş Anaokulu öğretmeni Leyla Selen’in yaptığı ödül töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşına müteakiben Okul Müdürü Sevim Sivik‘in yaptığı açılış konuşmasıyla başladı.   HABERE AİT FOTO VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTA Kİ LİNKE […]

Kahramanmaraş Anaokulunun düzenlediği Yarışmanın Ödül Töreni

14 Haziran 2022 - 7:00A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Dulkadiroğlu Kahramanmaraş Anaokulu tarafından Dulkadiroğlu İlçesinde okul öncesi öğrencilere yönelik “23 Nisan” temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Sunuculuğunu Kahramanmaraş Anaokulu öğretmeni Leyla Selen’in yaptığı ödül töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşına müteakiben Okul Müdürü Sevim Sivik‘in yaptığı açılış konuşmasıyla başladı.

 

HABERE AİT FOTO VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTA Kİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=fUtkc-l89m8

 

“Sayın İlçe Millî Eğitim Müdürüm, Çok değerli Şube Müdürüm, değeli meslektaşlarım, okul müdürlerimiz ve çok değeli konuklarımız. Okulumuzun düzenlemiş olduğu, Dulkadiroğlu İlçesinde geçerli, okul öncesinde eğitim gören çocuklarımız için düzenlene 23 Nisan temalı resim yarışmasında dereceye giren çocuklarımızın ödül törenine tekrardan hoş geldiniz.” diyen okul müdürü Sevim Sivik daha sonra şu ifadelere yer verdi.

“Okul öncesi eğitim öneminin  arttığı günümüzde, çocukların eğitim sistemine  başladığı ilk eğitim kurumu olarak, çok önem arz etmektedir. Bizlerin en önemli amacı çocuklarımızı bir üst eğitim kademesine hazırlarken onları , sosyal, kültürel  etkinliklerde tüm gelişim alanlarını destekleyerek geleceğe en iyi şekilde hazırlayabilmek ve onların yeteneklerini görünür hale getirmektir. Düzenlemiş olduğumuz  yarışma da bu amacımıza bir nebze de olsa katkı sunacak ve bu amacımızı gerçekleştirecek bir çalışma oldu. Öncelikle bu çalışmamıza katkı sunan o kocaman minik yüreklere, hayal güçlerini resmeden, sanat ruhuyla birleştiren tüm öğrencilerimize ve siz değerli velilerimize  teşekkür ediyorum. Ayrıca bizleri her konuda destekleyen, bizlere liderlik yapan Millî Eğitim Müdürümüz Harun Kurt Beye ve Şube Müdürümüz Hacı Yaşık Beye çok teşekkür ediyorum.”

Bu konuşmadan sonra yarışmanın Birincisi  olan Türkiye Yardım Severler Derneği Anaokulu öğrencisi  Zeynep Gürbüz ve okul müdürü Mehmet Uzun, Yarışmanın ikincisi Sevgi Anaokulu Öğrencisi  Hatice Sena Şahan ve okul müdürü Fadime İlhan, yarışmanın Üçüncüsi Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Öğrencisi Nisanur Purkaya ve okul müdürü Davut Kaba sahneye davet edildi , ödülleri İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Kurt ve Temel Eğitim Şube Müdürü Hacı Yaşık tarafından takdim edildi.

 

İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Kurt ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Hoca hanım bahsetti gerçekten çocuklarımızın gelecekte hayata bakışı , hayal gücünün geliştirilmesi, merak duygularının arttırılması en iyi okul öncesinde gerçekleşiyor. Biz hep tanım yaparken iyi öğretmen öğrencilerine umut verir, merak duygusunu geliştirir, onların öğrenme aşkını artırır dolayısıyla  burada öğretmenlerimiz burada resim veya sanatın diğer dallarında öğrencilerimize açmış oldukları bu kapılar, hayatı boyuncu çocuklarımızın öz güvenlerini, hayallerini geliştirecek olan çalışmalar . Dolayısıyla bu yarışmaya katılan katkı ve emek veren kurumlarımızı, bunu sağlayan Kahramanmaraş Anaokulu yönetici ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Yarışmaya katılan diğer tüm öğrencilere mansiyon ödülünün takdimi sonrası öğrenciler tarafından yarışma için yapılan resim sergisinin açılışı yapıldı ve çizilen resimler davetlilerce görüldü.

Ödül Törenine Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Harun Kurt, Millî Eğitim Müdür yardımcısı Mustafa Yılmaz, İl Millî Eğitim Şube Müdürleri Fatih Şeref, kemal Kösekul, Ramazan Sertpolat , Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Hacı Yaşık okul müdürleri, öğrenci velileri katıldı.

 

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışmas...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONULU YARIŞMADA  BAŞARILI ÖĞRENCİLER İÇİN ÖDÜL TÖRENİ  DÜZENLENDİ.   Kahr...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Ti...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egitim Müdürlüğünün Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 2022-1-TR01-KA...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması ...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışmasının Kahramanmaraş Bölge elemesi tamamlandı. Dulkadiroğlu Sevim Şirikci Me...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kap...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI Milli Egitim Müdürlüğünün Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 2022-...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ