Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz başkanlığında,Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Bekir Akçin, Pazarcık İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Mehmet İnce, Çağlayancerit İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Yasin Akdaş  ve Dulkadiroğlu  ortaöğretim okul müdürleriyle ile 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı değerlendirme toplantısı Kahramanmaraş Anadolu Lisesinde okul müdürü Mehtap Süt’ün ev sahipliğinde yapıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, İl genelinde, ilçe genelinde Ortaöğretim kurumları ve kurumlara devam eden öğrenci sayıları hakkında bilgi verdi, bu kurumlarda akademik başarının arttırılması ve güzel davranış kazandırılması konusunda ifadelerde bulundu.

 

 

oplantı, gündemi gereği aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleşti:  Toplantıya katılan yöneticiler kısa ifadelerle kendilerini tanıttılar. Sunu eşliğinde OGM Materyal ve ÖDS Tanıtımı yapıldı daha sonra bir Önceki Dönem Yapılan Toplantı Kararlarının Gözden Geçirilmesi gerçekleşti.

 

 

Toplantı gündemi gereği Akademik Çalışmalar, Harcamalar ve Faturalar, Pansiyonlar, Öğretmen ve Veli İlişkileri, Okul Ortaklığı Projesi, DYK ve Yaz Okulları, Zümre Toplantıları, Ders Kitapları ve Yardımcı Kaynak. Son olarak okul müdürlerinden gelen soruların cevaplanması ile tamamlandı.