İmam Hatipli Olmak İstiyorum'' temalı  bilgi ve kültür yarışması

İmam Hatipli Olmak İstiyorum'' temalı  bilgi ve kültür yarışması
Kahramanmaraş - Onikişubat Zekeriya Tanrıverdi Kız İmam Hatip Ortaokulunda " İmam Hatipli Olmak İstiyorum'' temalı  bilgi ve kültür yarışması ve 5.sınıfa ön kayıtla kabul sınavı yapıldı..Kahramanmaraşlılar yoğun...

Kahramanmaraş - Onikişubat Zekeriya Tanrıverdi Kız İmam Hatip Ortaokulunda " İmam Hatipli Olmak İstiyorum'' temalı  bilgi ve kültür yarışması ve 5.sınıfa ön kayıtla kabul sınavı yapıldı..

Kahramanmaraşlılar yoğun ilgi gösterdi. Yarışma sınavına 730 kişi başvurdu. 240 öğrenci 5.sınıfa ön kayıt hakkı kazandı. 40 civarında öğrenci de para ödülü ile taltif edilecek. Ödüller okulumuzun banisi Tanrıverdi ailesi tarafından karşılanacaktır.

Okula kesin kayıt yaptıranlar bu ödüllerden yararlanacaktır. Yarışma sınavı konuları 4.sınıfın birinci dönem konularından kapsadı,. İngilizce hariç tüm diğer temel derslerden sorular soruldu. .Yarışmaya Kahramanmaraş’ın merkez ilçelerinden tüm 4.sınıf kız öğrencileri başvurma imkânı buldu. Ayrıca asrın depreminde anne veya babasını kaybedenler  ile şehit çocuklarına sınavsız ön kayıt hakkı tanındı.

Okul Müdürü Nuri Şengül, “Okulumuz etkinliklerine gösterilen yoğun ilgiye müteşekkiriz. Güveninize layık olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı beyan ediyoruz. Yarışma ödüllerimiz okulumuzun açıldığı ilk ay içerisinde törenle dağıtılacaktır.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.