Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü Personeli, İl Millî Eğitim Müdür Vekili Ahmet Akküncü Başkanlığında M.Sait Kırmacı Toplantı Salonunda Kurban Bayramı öncesi son mesai günü olması nedeniyle kurum yöneticileri ve tüm personelin katılımı ile bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.

Habere Ait Fotoğraflara Tıklayın

“Bayramlar insanların birlik, beraberlik, kaynaşma ve dostluk oluşmasına neden olan özel günlerimizdir “ diyerek konuşmasına başlayan İl Millî Eğitim Müdür Vekili,  Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü, Bayramlaşma öncesi şu ifadelere yer verdi:

“Ben tüm çalışma arkadaşlarımın Bayramlarını aileleri ile birlikte huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirmelerini temenni ediyorum. Birlikte çalıştığımız ve aramızdan ayrılarak Ahrete intikal eden arkadaşlarıma Allah’tan rahmet diliyorum.

Aramızda farklı il ve ilçelere gidecekler olacaktır, onlara da kazasız, belasız yolculuklar ve tekrar sağlıklı bir şekilde aramıza dönmelerini diliyorum. Hepinizin Bayramını kutlayarak, nice nice bayramlara erişmenizi temenni ediyorum” dedi.

Bu konuşmadan sonra tek tek bayramlaşma gerçekleştirildi.