İl Millî Eğitim Müdürü Kahraman, Göksun İlçesinde

İl Millî Eğitim Müdürü Kahraman,  Göksun İlçesinde
Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, birlikte çalıştığı il yöneticileriyle Göksun İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek , İlçenin eğitim yöneticileriyle 2023/2024 Eğitim-Öğretim senebaşı...

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, birlikte çalıştığı il yöneticileriyle Göksun İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek , İlçenin eğitim yöneticileriyle 2023/2024 Eğitim-Öğretim senebaşı hazırlık  değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

Asrın felaketi olarak değerlendirilen Kahramanmaraş merkezli depremde vefat eden öğretmen ve öğrencilere rahmet dileyen, o felatte en güvenli yerlerin okullar olduğuna ve en güvenli insanların eğitimciler olduğuna işaret  eden  İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman  deprem sürecinde özveri ile  emek  ve katkı veren tüm eğitim çalışanlarına teşekkür etti ve yeni eğitim öğretim yılının hayırlar getirmesini diledi.

 

İl Müdürü Kahraman, İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak felaketin acılarını sarmak ve normal eğitime dönme adına hızla bir çalışma yapıldığını, kurum ve okullarımızın eğitime kısa sürede hazır hale getirişine dikkat  çekerek okullarımızda depremden etkilenen öğrenciler ve yetim kalan çocuklarla yakından ilgilenmesi özellikle istedi. Bundan sonraki çalışma süreci ile ilgili bilgi paylaşımı yaptı.

Toplantıda il, ilçe yöneticileri ve okul müdürleri sırasıyla söz alarak yeni eğitim öğretim ile ilgili dikkat edilmesi gereken hususlar konuşuldu, karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu.