Kahramanmaraş’ta İl Mesleki Eğitim Koordinasyon Kurulu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü, Şube Müdürü Mustafa Zincirkıran, Mesleki ve Teknik Eğitim veren Okullar ile Çok Programlı Liselerin müdürlerinin katılımı ile yapıldı.

Ticaret Meslek Lisesinin salonunda 18 Nisan 2013 Perşembe günü aşağıdaki gündem maddeleri ele alınarak değerlendirildi.

1-Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünden alınan 20 ve daha fazla personel çalıştıran işletmelerin değerlendirilip, okulların kontenjan durumları.

2-2012-2013 eğitim öğretim yılında açılması teklif edilen alan/dalların belirlenmesinde okullar arası işbirliği çalışmalarının değerlendirilmesi.

3- Tam Gün Tam Yıl Kapsamında faaliyet gösteren okullarımızın her dönem olduğu gibi bu dönemde de tekliflerini yenileyerek onaydan geçirilmesi, teklif etmeyen okulların Tam Gün Tam Yıl Kapsamındaki durumları.

4- Mesleki ve Teknik Eğitim Yönetmeliğinin 70. Maddesine göre; İşletmelerle işbirliği protokolü kapsamında açılan Geliştirme ve Uyum Kurslarının Valilik Onayından sonra açılması.

5- İlimiz Merkez Mükrime Hatun Kız Teknik ve Meslek Lisesi ve Cumhuriyet Ticaret Meslek Liselerinin ara sınıflarına öğrenci alımının görüşülmesi.

6-  Kahramanmaraş İstihdam Fuarı (KAFİM ) hazırlıkları ve tanıtım CD’leri.

7- Müdürlüğümüz bünyesinde imza yetkileri değişikliğinin bildirilmesi.

8-Dilek ve temenniler.