Kahramanmaraş Onikişubat Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokulu ile Ertuğrul Gazi Görme Engelliler İlk ve Ortaokulu ortak olarak Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğünün Kısa adı KADEP olan Kahramanmaraş Değerler Eğitimi Projesinin ayın değeri olan Empati  ile ilgili bir program gerçekleştirdiler.

Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

Ertuğrul Gazi Görme Engelliler İlk ve Ortaokulu salonundaki program, Bilal Taha Ardıç’ın brilla alfabesiyle Kur’an tilaveti okumasıyla başladı ve Ayşe Yılmaz’ın Kur’an tilaveti ile devam etti.

Ertuğrul Gazi Görme Engelliler İlk ve Ortaokulu müdürü Çetin Özberk yaptığı konuşmada ayın değeri empati ve Beyaz Baston Engelliler günü ile ilgili bilgi verip , emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

Programa Büşranur Can’ın “Görmezler Ama Görünmez Değiller” şiiri ile  Edibe Zeynep Kekil’in ” Kim İster Ki Engel Olsun” okuduğu  şiir ile devam edildi.

Programın son bölümünde ise  Ertuğrul Gazi Görme Engelliler İlk ve Ortaokulu korosu ilahi dinletisi ve peşinden Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokulu korosu ilahi dinletisi gerçekleşti, program Hediye takdimi ve İkramla son buldu.