Okullar Hayat Olsun Projesi doğrultusunda Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Müdürlüğünün Cumhuriyet Mahallesi 14020. Sokakta bulunan  Ahmet Bayazıt Ortaokulundaki Giyim ve Mefruşat Kursunun bitiminde yapılan çalışmaların sergi açılışı gerçekleştirildi.

Ahmet Bayazıt İlk ve Ortaokulu velilerine yönelik okul salonunda  açılan okul yönetimi ve öğretmenlerinin de sahiplendiği,Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün 2012-2013 eğitim yılı faaliyetleri arsında bulunan, Cumhuriyet Mahalesinde ki Giyim ve Mefruşat kursu öncesi kurs öğretmenleri Hatice Ciğerlioğlu ve Nigar Tüfekçi (Can) tarafından çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Kursun açılışı Ahmet Bayazıt İlk ve Ortaokulu Müdürü Oğuz Karakoç ve Müdür Yardımcısı Muhammet Bozkurt tarafından gerçekleştirildi. Oğuz Karakoç yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi.

 

“ Halk Eğitimi Müdürlüğümüz açmış olduğu bu kurslarla ev hanımlarımızın gizli yeteneklerini gün yüzüne çıkarıyor ve siz hanımefendiler zamanlarınızı olumlu bir şekilde değerlendirerek hem ailenize, hem de ülke ekonomisine katkı sağlıyorsunuz, aynı zamanda günümüzün hastalığı sresten’de uzak kalıyorsunuz.

Ayrıca bu kurs vasıtasıyla okullar hayat olsun projesinede katkıda bulunmuş oluyorsunuz.İnanıyorum ki az sonra gezeceğimiz sergide çok güzel eserleri göreceğiz. Emeği geçen herkesi kutluyor, başarılarınız daimi olmasını diliyorum” dedi.

Belge almayı hak eden kursiyerlerin belgeleri orada bulunan öğretmenler veya eşleri tarafından takdim edildi.

Birbirinden güzel çalışmaların yer aldığı sergi topluca gezildi ve kurs öğretmeleri tarafından katılımcılara bilgi verildi.

Suzan ve