Hastane de Okuma-Yazma Seferberliği Etkinliği

Hastane de Okuma-Yazma Seferberliği Etkinliği
Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü “Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve eşleri Hanımefendi Emine ERDOĞAN’ın himayelerinde başlatılan Okuryazarlık Seferberliği...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü “Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve eşleri Hanımefendi Emine ERDOĞAN’ın himayelerinde başlatılan Okuryazarlık Seferberliği doğrultusunda” Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim Ek Hizmet Binası girişinde stant açarak etkinlik düzenledi.

[otw_shortcode_button href="https://marastahaber.com/foto-galeri/necip-fazil-sehir-hastanesi-yoruk-selim-ek-hizmet-binasinda-okuma-yazma-etkinligi-140819h.html" size="medium" icon_type="general foundicon-star" icon_position="left" shape="square" color_class="otw-red"]Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın[/otw_shortcode_button]

Farkındalık oluşturmak ve okur-yazarlığa dikkat çekme adına açılan stantta broşürler dağıtılarak hastaneye tedavi için gelen okuma-yazması olmayan kişilere ulaşılmaya çalışıldı.

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın başlattığı okuma yazma seferberliği kapsamında ilimizde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Şu ana kadar okuma yazma bilmeyen 9 binin üzerinde vatandaşlarımızın tespiti yapıldı ve bunlarla ilgili kurslarımız başladı. Halk eğitim Müdürlüklerimiz azmi özen gösterdiler. Okur-yazarlık konusunda Cumhurbaşkanımızın Külliye de kabul edeceği 10 il arasında 7. Sırada Kahramanmaraş İlimizin bulunmasını sağlayan, emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum “ dedi.

Etkinliğe İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Maarif Müfettişleri Başkanı Fevzi Küçük, İl Millî Eğitim Müdür yardımcısı Sıddık Şirikçi, Başhekim Yardımcısı Dr. Göksel Kütük, Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Bülbül, Okulların müdür ve müdür yardımcıları, ve hastane personeli katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.