Şehrimizin köklü eğitim kurumlarından Gazi Ortaokulu“ Fikriyatsız külliyat olmaz; külliyatsız medeniyet olmaz ”düşüncesinden yola çıkarak 2023 EĞİTİM VİZYONU hedeflerine doğru sağlam adımlar atmaya devam ediyor.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

50 yıldır şehrimize hizmet etmenin haklı gururunu yaşayan Gazi Ortaokulu,her geçen gün artan talebi en iyi şekilde karşılayabilmek için okul binasını her yönden yenilemeyi ve daha işlevsel hale getirmeyi misyon edinmiştir.

Bu kapsamda;Gazi Ortaokulu KADEP kurulunun koordinatörlüğünde, KİPAŞ Holding adına Yönetim Kurulu Üyesi Halit GÜMÜŞER’in öncülüğü ve katkısıyla okul kütüphanesinin, 2000 öğrenciye daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için, kütüphane tamamen yenilenmiştir.

Açılışta konuşan İş Adamı Halit GÜMÜŞER, mezunu olduğu okula katkı sunmaktan mutluluk duyduğunu,ve öğrencilerin bu kütüphaneden en iyi şekilde yararlanacaklarına ve ilerde ülkemize çok önemli hizmetlerde bulunacaklarına inandığını,belirtti.

Okul Müdürü İbrahim GÖKCEREN; çağımızın en büyük gücünün bilgi olduğunu,bilgiyi öğrenmenin en etkili mekanının kütüphaneler olduğunu, söyledi.

Kütüphaneler Haftası’nda yapılan açılışta İş Adamı Halit GÜMÜŞER’e teşekkür plaketini Okul Müdürü İbrahim GÖKCEREN takdim etti.