7 Mart 2024 Tarihi itibariyle emekli olacak Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen İlçede görev yapan tüm okul müdürleriyle bir araya gelerek, birlikte görev yaptığı dönemi değerlendirdi ve helallik istedi.

Veda toplantısı 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu salonunda yapıldı. Okul müdürü Memduh Kayıklık okulunu tanıttıktan sonra sahneye çıkan Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, konuşmasına Musa Eroğlu’nun söylediği “Yolun Sonu Görünüyor” türküsünün sözleriyle başladı ve peşinden Abdurahim Karakoç’a ait “İncitme” şiiriyle devam etti.

HABERE AİT VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=dsPquvWjLEg

 

Okul müdürleriyle bir araya gelerek, birlikte görev yaptığı dönemi değerlendirdiren Enver Gökşen, “Görevim sırasında üzüldüğüm samanlarda oldu, sevindiğim zamanlarda, ama sevindiğim zamanlar daha çok oldu. Hizmet etmenin çok güzel olduğunu tekrar söylemek ve hatırlatmak isterim. İnsan ondan haz duyuyor, insan ondan sevinç duyuyor.Bir insanın meselesini çözdüğünüzde, problemini çözdüğünüzde gerçekten mutlu oluyorsunuz.Ben çalışırken, çalışma hayatımde hep şöyle düşündüm, bana gelen vatandaş, öğrenci, öğretmen, hizmetli onu dinlerken kendimi onun yerine koydum ve empati yaptım” dedi.

Konuşmasının sonunda bazı okul müdürleride söz alarak duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.