Engelli öğretmenler İl Millî Eğitim Müdürü Kahraman'ı Ziyaret Etti

Engelli öğretmenler İl Millî Eğitim Müdürü Kahraman'ı Ziyaret Etti
Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde farklı bölümlerde memur olarak çalışan ve Engelli Öğretmen Ataması kapsamında ilimiz emrine ataması yapılan ve okulları belli olan 4 öğretmen İl Millî Eğitim Müdürü...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde farklı bölümlerde memur olarak çalışan ve Engelli Öğretmen Ataması kapsamında ilimiz emrine ataması yapılan ve okulları belli olan 4 öğretmen İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman'ı makamında ziyaret etti.

1 Eylül 2023 tarihinden itibaren, atandıkları okullarında göreve başlamak üzere İl Millî Eğitim Müdürlüğündeki görevlerinden ayrılan Engelli Öğretmenlerden Mustafa Yorulmaz, Betül Gürcününoğlu, Süleyman Kılıç ve  Sefa Kıraç İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman'ı makamında ziyaret etti.

İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Yeni atanan öğretmenlere, öğretmenlik mesleğinin en kutsal ve gönüllük isteyen bir meslek olduğunu, sevilerek yerine getirilmesini gerktiğini vurgulayarak, bu mesleğin inceliklerinden kesitler sunup, yeni görevinde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.