Eğitim Müfettişi Samettin Gözaçık Ödüllendirildi

Eğitim Müfettişi Samettin Gözaçık Ödüllendirildi
1978 yılında Balıkesir Necati Eğitim Enstitüsünden mezun olup, aynı yıl  ilk defa Manisa İli Turgutlu İlçesi Gökkaya Ortaokulun da Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak göreve başlayan ve 1994 yılında Kahramanmaraş İline...

1978 yılında Balıkesir Necati Eğitim Enstitüsünden mezun olup, aynı yıl  ilk defa Manisa İli Turgutlu İlçesi Gökkaya Ortaokulun da Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak göreve başlayan ve 1994 yılında Kahramanmaraş İline İlköğretim Müfettişi olarak atanan, 10 Ocak 2022 Pazartesi günü bu görevinde iken emekli olan Samettin Gözüaçık,  olumlu  hizmetinden dolay plaket ve Hizmet Şeref Belgesiyle düllendirildi.

Eğitime katkı ve başarılı çalışmalar ortaya koyan eğitim müfettişi Samettin Gözüaçık'a plaketini Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müfettişler Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu,Hizmet Şeref Belgesinide  Müfettişler Başkan YardımcısıHizmet Şeref Belgesiyl Sarıçiçek takdim etti.

 

Samettin Gözüaçık’ın Biyografisi

1957 yılında Afşin’e bağlı Alemdar Köyünde doğdu. İlkokulu aynı köyde, Ortaokulu Afşin de bitirdi. Lise öğrenimini Elbistan Mükremin Halil Lisesi ve Afşin Lisesin de tamamladı. 1978 yılında Balıkesir Necati Eğitim Enstitüsünden mezun oldu. Aynı yıl Manisa İli Turgutlu İlçesi Gökkaya Ortaokulun da Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak göreve başladı.1980 yılında Afşin İmam Hatip Lisesine atandı. Aynı okulda yaklaşık on yıl öğretmenlik ve idarecilik yaptı. (İki yıl Afşin EML geçici görev) 1990 yılın da Afşin Yatılı Bölge Okulu Müdürlüğüne atandı. Bu görev devam ederken Gazi Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Planlaması bölümünü bitirdi, 1994 yılında Kahramanmaraş İline İlköğretim Müfettişi olarak atandı.2012 yılında Gaziantep’te dört yıl görevden sonra tekrar Kahramanmaraş’a döndü. Kahramanmaraş ilin de Eğitim Müfettişi olarak görev yaparken 10/01/2022 tarihinde emekli oldu. Evli üç çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.