Kahramanmaraş Onikişubat Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi öğrencileri, Okul Müdürü Mehmet Eroğlu, Atölye öğretmenleri Nursen Gülden ve Harun Keklik yönetiminde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında İl Millî Eğitim Müdürlüğü giriş salonunda “Dünden Bugüne” Atatürk ve Cumhuriyet  konulu resim Sergisi açtılar.

Habere Ait Fotoğraflara Tıklayın

Serginin açılış kurdelesi İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Akif Bulut, Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Ömer  Güner ve Hasan Ataş tarafından kesildi.

Sergide tuval üzerine yağlı boya,sulu boya kara kalem ve rölyef tekniği ile yapılmış 29 resmi eserleri tek tek gören  ve çalışmalarla ilgili bilgi alan İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, “Çocuklarımızın bazıları mimar, bazıları iç mimar olmak istiyorlar, biz öğrencilerimizi yeteneklerini de göz önüne alarak hem bu dünya, hem öbür dünya için üç boyutlu yetiştirmeliyiz. Gayet güzel eserler ortaya çıkmıştır, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ediyorum” dedi.