Kahramanmaraş'ta HBÖ kapsamında yıl sonu sergisi açıldı

Kahramanmaraş'ta HBÖ kapsamında  yıl sonu sergisi açıldı
Kahramanmaraşİl Milli Eğitim Müdürlüğü 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinlikleri kapsamında, Dulkadiroğlu Halk Eğitimi Merkezi, Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi ve Kahramanmaraş Olgunlaşma...

Kahramanmaraşİl Milli Eğitim Müdürlüğü 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinlikleri kapsamında, Dulkadiroğlu Halk Eğitimi Merkezi, Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi ve Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsü usta öğreticilerinin yönetiminde kursiyerlerin yapmış olduğu eserler Hayat Boyu Öğrenme kültürünün geliştirilmesi için   Muhsin Yazıcıoğlu Eğitim alanında   sergilendi.

SERGİYE AİT FOTO VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNE TIKLAYIN

Serginin açılışına Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk COŞKUN'un Eşi Sevilay COŞKUN Hanımefendi, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet AKKÜNCÜ, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin MART, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri; Hacı YAŞIK, Ramazan YILDIZ, Yahya BİLGİNER ve Bekir AKÇİN, Dulkadiroğlu HEM Müdürü Feyzi OĞUZ, Suzan ve Abdulhakim Bilgili HEM Müdürü Mehmet BÜLBÜL, Kahramanmarş Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Ay6şegül KAYA, Kapıçam Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mesut ARGUZ, 100. Yıl Ortaokulu Müdürü Süleyman ERSOY, Eğitim Bir-Sen Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Orhan GÜZEL,Kıbrıs Muharip Gazisi Kadir DURAK,  Eğitim Gönüllüsü Oğuz KARAKOÇ,Kurum Müdür Yardımcıları, öğretmen, usta öğretici ve kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Ahşap Yakma, Alüminyum Kabartma, Ev Tekstili Ürünleri, Giyim, Kağıt Rölyef, Miyuki Takı Yapımı,  Sim Sırma, Şiş ve Tığ Örücülüğü ile Oyuncak Bebek Yapımı, Tel Kırma ve daha pek çok alanda çalışmaların yer aldığı sergi, ziyaretçiler tarafından büyük beğeni aldı.

Afetzede kursiyerler tarafından üretilen ve el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği standlar, Sevilay COŞKUN Hanımefendi ve kıymetli misafirler tarafından ilgiyle gezildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.