Dekoratif ahşap boyama ve süsleme sergisi

Dekoratif ahşap boyama ve süsleme sergisi
Kahramanmaraş Onkikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezine bağlı Kılavuzlu Millet Bahçesinde Kırğız Çadırında dekoratif ahşap boyama ve süsleme sergisinin yıl sonu  açılışı yapıldı.16.03.2023 tarihinde...

Kahramanmaraş Onkikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezine bağlı Kılavuzlu Millet Bahçesinde Kırğız Çadırında dekoratif ahşap boyama ve süsleme sergisinin yıl sonu  açılışı yapıldı.

16.03.2023 tarihinde usta öğretici Mine Kılınç gözetiminde   35 ursiyerin katılımı ile başlayan dekoratif ahşap boyama ve süsleme kursu haftanın 5 günü saat Sabah 09.00 ila 16.00 saatleri arası  gerçekleşti.

SERGİYE AİT FOTOĞRAF VİDEOSU İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

Serginin açılışı öncesi Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Mehmet Bülbül kursla ilgili bilgi verdi, peşinden Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Akküncü , "Kahramanmaraş Merkezl Depremlerden sonra büyük acı yaşayan insanlarımızı hayata hazırlamak bir nebze de olsa onları deprem sıkıntılarından uzak tutma için Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından bu tür kursların başlatıldığını" ifade etti.

Serginin açılış kurdelesi Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Akküncü, Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Mehmet Bülbül, AFAD Temsilcisi İbrahim Önder, kurs usta öğreticisi Mine Kılınç tarafından kesildi.

Usta öğretici kurs öğretmeni Mine Kılınç, "Kursumuz afetten etkilenmiş, evleri yıkılan, hasar görmüş depremzede vatandaşlarımızı bir nefeslikte olsa psikolojik olarak desteklemek amacıyla açılan bir kurs ve bende bir depremzede olarak babasını depremde kaybeden biri olarak hep birlikte birbirimize destek olmak amacıyla, birlikte yeni hayatımızda yeni düzenlemeler yapmak, güçlü durmaya dik durmayı hedefleyerek ve bu göreve başladım iyiki de gelmişim yaralarımızı birlikte sarıp iyileşmeye çalışıyoruz." dedi.

Bu Kursun davamında 20 Haziran 2023 tarihinden itibaren yeni  yaz kursları başlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.