Cumhuriyet Ortaokulunda Bilim Sınıfı Açıldı

Cumhuriyet Ortaokulunda Bilim Sınıfı Açıldı
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi Cumhuriyet Ortaokulunda hayallerin gerçeğe dönüştüğü "Bilim Sınıfı" eğitim yöneticilerinin ve öğretmenlerin katılımıyla açıldı."Bilim Sınıfı" açılışına Dulkadiroğlu İlçe Milli...

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi Cumhuriyet Ortaokulunda hayallerin gerçeğe dönüştüğü "Bilim Sınıfı" eğitim yöneticilerinin ve öğretmenlerin katılımıyla açıldı.

"Bilim Sınıfı" açılışına Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Mart, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kardemir, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Dilek Konuş, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Yıldız, okul müdürleri, öğretmenler katıldı.

HABERE AİT FOTO-VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTA BULUNAN LİNKE TIKLAYIN

Bütün imkanları neredeyse yoktan var edip oluşturulan bu sınıf, öğrencilerin daha farklı bir bakış açısı kazanması, daha geniş ufuklara yelken açması için büyük bir özveriyle oluşturulmuştur.

"Bilim Sınıfı" açılışında konuşan Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Mart ve  Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen,  öğrencilerinin hayal güçlerinin  zenginleştirilmesi, bilim ve sanata ilgilerinin artması ve uygulamaya dönüştürülmesi adına bu sınıfın çok önem taşıdığına işaret ederek, başta Fen Bilimleri Rabia Özhan, olmak üzere okul yönetici ve emeği geçen herkesi kutladılar.

Bilim Sınıfının kurulmasına öncülük eden Rabia Özhan "Hayallerin gerçeğe dönüştüğü "Bilim Sınıfımız" sayın müdürlerimizin ve öğretmen arkadaşlarımızın katılımıyla bugün açıldı. Bütün imkanları neredeyse yoktan var edip oluşturulan bu sınıf, öğrencilerimizin daha farklı bir bakış açısı kazanması, daha geniş ufuklara yelken açması için büyük bir özveriyle oluşturulmuştur." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.