T.C. Kahramanmaraş Valiliği koordinasyonunda Kahramanmaraş Beyazay Derneği tarafından yürütülmekte olan ,Kalkınma Bakanlığı tarafından SODES kapsamında finanse edilen Proje kapsamında engelli öğrencilere sinema keyfi yaşatıldı.

“Birlikte Başaralım”  Projesi kapsamında toplumun dezavantajlı kesiminde bulunan 40 kişiye Resim ve ebru, Satranç, Halkoyunları, takı tasarım ve ahşap boyama el sanatları kursları düzenlenmektedir. Kursa katılan kursiyerlere proje kapsamında sosyal gelişimlerine olumlu katkılar sağlamak için Kahramanmaraş PİAZZA’ da sinema etkinliği düzenlenmiştir. Kursiyerlerle sinemalarını izledikten sonra hep beraber güzel bir mekânda yemek yenilmiştir. PİAZZA yetkililerinin kursiyerlere göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı yetkililerce  teşekkür edilmiştir.

Kahramanmaraş Valiliği SODES Birimi Proje uzmanları Emrah Tekin ve Kürşat Çiftçi düzenlenen programa katılım sağlamışlardır.

Proje Koordinatörü,  Türkiye Beyazay Derneği Kahramanmaraş Şubesi   Başkan Vekili  Selahaddin Uğur proje ile ilgili şu bilgileri verdi:

 “Projemiz kapsamında özümüzdeki günlerde proje faaliyet planı çerçevesinde “Başkonuş Yaylası Gezisi”, “Atatürk Parkı Piknik Programı” ve “Hatay Gezisi” düzenlenecektir. Ayrıca kurslar sonrasında ortaya çıkan çalışmaların yer alacağı “Proje Sergisi” düzenlenecektir.”