Maraşta Haber
Maraşta Haber

Başarılı Öğrenciler Çanakkale Yolunda

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin YGS Deneme Sınavında okullarında dereceye giren öğrencileri kapsayan Çanakkale Gezisi için ilk kafile İstanbul’a uçtu. Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizesiyle 1 Mart 2016 tarihinde yapılan YGS Deneme Sınavı’nda dereceye giren öğrencileri kapsayan Çanakkale Gezisi için ilk kafile bugün gönderildi. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE MÜTEŞEKKİRİZ Büyükşehir Belediyesi önünde gerçekleştirilen uğurlama töreninde kısa […]

Başarılı Öğrenciler Çanakkale Yolunda

29 Mart 2016 - 17:59A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin YGS Deneme Sınavında okullarında dereceye giren öğrencileri kapsayan Çanakkale Gezisi için ilk kafile İstanbul’a uçtu.

Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizesiyle 1 Mart 2016 tarihinde yapılan YGS Deneme Sınavı’nda dereceye giren öğrencileri kapsayan Çanakkale Gezisi için ilk kafile bugün gönderildi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE MÜTEŞEKKİRİZ

Büyükşehir Belediyesi önünde gerçekleştirilen uğurlama töreninde kısa bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü, böylesine anlamlı bir organizasyondan dolayı Büyükşehir Belediyesine müteşekkir olduklarını ifade ederek: “2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz bir YGS Deneme Sınavı yaptı. Bu deneme sınavında okullarında dereceye giren öğrencilerimizi Büyükşehir Belediyemiz ödül olarak Çanakkale’ye götüreceğini taahhüt etmişti. Bugün ise bu gezinin ilk kafilesi yola çıkıyor. Bugünkü kafilede Onikişubat ve Türkoğlu ilçelerimizin okul birincileri Çanakkale’ye gidiyorlar.

Ben Büyükşehir Belediyemize bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hem sınav yaparak öğrencilerimizin streslerini atmış oluyoruz, hem de kendi öz değerlerimizi ve Çanakkale’mizi göstererek çocuklarımıza o ruhu vermeye çalışıyoruz. Bu güzel bir duygu ve şu anda çocuklarımızla birlikte o duyguyu birlikte yaşıyoruz. İnşaallah o ruhu orada yaşarlar diye ümit ediyor ve katkılarından dolayı bir kez daha Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

ÜÇ KAFİLE HALİNDE GİDECEKLER

Öğrencilerin Çanakkale’ye üç kafile halinde götürüleceğini ifade eden Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı personellerinden Eshabil Yıldız ise: “Büyükşehir Belediyesi olarak deneme sınavında başarılı olan öğrencilerimizi Çanakkale ruhunu yaşatmak için oraya götürüyoruz. Öğrencilerimizi üç kafile halinde götürüyoruz. Birinci kafilemiz bugün yola çıkıyor. Uçakla İstanbul’a, oradan da Çanakkale’ye götüreceğiz. Üç kafilede 114 öğrenci ve 12 görevli olmak üzere toplam 126 kişiyi Çanakkale’ye götürüyoruz. Bugün ilk kafilemiz 42 kişi ile İstanbul’a uçuyor.

Diğer iki kafile ise 30 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde İstanbul’a uçarak oradan Çanakkale’ye geçecekler. Öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kendilerini kutluyor ve hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

LYS ÖNCESİ MORAL DEPOLUYORUZ

Çanakkale’ye giden öğrenciler ise böylesine anlamlı bir gezinin kendileri için çok önemli olduğuna işaret ederek: “YGS Deneme sınavındaki başarımızdan dolayı bize verilen bu mükâfat, aynı zamanda LYS öncesi olması bizim için moral depolama açısından çok önemli oldu. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Çanakkale gezisinden oldukça memnun olan veliler ise bu tür etkinliklerin daha da çoğalmasını arzu ettiklerini ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

çanakkale2 copy çanakkale3 copy

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışmas...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONULU YARIŞMADA  BAŞARILI ÖĞRENCİLER İÇİN ÖDÜL TÖRENİ  DÜZENLENDİ.   Kahr...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Ti...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egitim Müdürlüğünün Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 2022-1-TR01-KA...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması ...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışmasının Kahramanmaraş Bölge elemesi tamamlandı. Dulkadiroğlu Sevim Şirikci Me...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kap...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI Milli Egitim Müdürlüğünün Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 2022-...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ