Andırın'da 6 bin 500 kitap kardelenlerle buluştu

Andırın'da 6 bin 500 kitap kardelenlerle buluştu
Kahramanmaraş Andırınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin "KARDELENLER KİTAPLA BULUŞUYOR" kampanyasının 21.sini düzenlendi ve 6 bin 500 kitap öğrencilerle buluştu."Kampanyamıza yapılan kitap bağışlarını Kahramanmaraş...

Kahramanmaraş Andırınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin "KARDELENLER KİTAPLA BULUŞUYOR" kampanyasının 21.sini düzenlendi ve 6 bin 500 kitap öğrencilerle buluştu.

"Kampanyamıza yapılan kitap bağışlarını Kahramanmaraş Milletvekilimiz, Değerli Hemşehrimiz Prof.Dr Mehmet Şahin vekilimin maddi , manevi destekleri ve katılımları ile Andırın'ımızın Altınyayla mahallemizin ilk ve ortokulunda, Geben Mahallemizin ilk ve ortaokulunda ve Akifiye mahallemizin ilk ve ortaokulunda düzenledik." diyen, Kahramanmaraş Andırınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Saltalı konuşmasınasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Kampanyamız kapsamında yaklaşık 6500 kitabı üç okulumuzdaki ogrencilerimizle bulusturduk. Ayrıca yirmi 21. programımıza beraber okullarimiza yaklaşık 2700 kitap bağışlıyorum olduk. Kardelenlerimizin eğitim-öğretim hayatına bir nebze olsun dokunabilmek amacıyla kampanyalarımız devam edecektir. Etkinliğimiz sırasında öğretmenine karşı duyulan vefadan, öğretmenin yavrusuna bir dokunuşunun etkilerini gördüğümüz ve duygulandığımız birçok güzel hadiseler yaşadık.

Kampanyamıza destek veren ve etkinliğimize katılan başta Sayın Milletvekilimiz Prof.Dr Mehmet Şahin'e ve tüm destekçi ve katılımcılara teşekkür ediyoruz. "

Kitap dağıtım törenine Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Andırın İlçe Millî Eğitim Müdürü Aykut Türkmen, Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bülbül, Kahramanmaraş Tarih Kültür ve Turizm Platformu'da İcra Heyeti Başkanı ve Kahramanmaraş Andırınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği önceki başkanı Ahmet Kolutek, Kahramanmaraş Andırınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan yardımcısı Adem Kundakçı, Zülcelal Temiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.