Anadolu İHL öğrencilerinden Suriyeli kardeşlerimize yardım eli

Anadolu İHL öğrencilerinden Suriyeli kardeşlerimize yardım eli
Kahramanmaraş Konaklama Tesisleri'nde bulunan Suriyeli sığınmacılara Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri battaniye ve kıyafet yardımında bulundu.Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Hasan...

Kahramanmaraş Konaklama Tesisleri'nde bulunan Suriyeli sığınmacılara Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri battaniye ve kıyafet yardımında bulundu.

Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Hasan Basri ARSLAN ; “ Okulumuz Sosyal yardımlaşma ve dayanışma kulübü öğrencileri tarafından 10 gün süren kampanyaya 9.sınıftan son sınıfa kadar tüm öğrencinin katıldığını belirterek "Öğrencilerimizden kimisi en sevdiği kıyafetlerini verirken bazıları da harçlıklarını biriktirerek yeni kıyafetler alıp okuluna getirdi. 10 günlük bir kampanya süresince 100 kişiye yetecek kıyafet toplandı. Televizyonda gördükleri sığınmacı kardeşlerinin durumlarına üzülen öğrenciler, onların soğukta üşümelerini istemediler. Şu soğuk kış günleri için onlara en güzel şeyin bir giyecek yardımı olacağı düşüncesiyle böyle bir kampanya yapmayı düşündük. Onlar da en güzel kıyafetlerini seçerek, bizlere getirdiler. Bizler de topladığımız bu kıyafetleri K.Maraş’taki çadır kentte bulunan Suriyeli sığınmacılara verilmek üzere Kahramanmaraş Belediyesinin KAFUM daki yetkililere teslim ettik. Destek veren öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.