Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Merkez Alaeddin Özdenören Kız Yatılı Bölge Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından 15 Temmuz Şehitleri Anısına Resim Sergisi açıldı.

Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

15 Temmuz Şehitleri Anısına düzenlenen yılsonu sergisi büyük bir katılım ile Kültür Parkta yapıldı. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualar okunarak açılan sergi ile ilgili olarak okul müdürü Mehmet Bülbül şu ifadeleri kullandı:

“ Öğrencilerimizin emek ve gayretleriyle açılan Sergimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayan Memur sen başkanı Abdülaziz Aydın, Onikişubat Milli Eğtim Müdürü Enver Gökşen, Andırınlılar Dernek başkanı Ahmet Kolutek, İl Milli Eğitim şube müdürleri, Önder Erdem Gökşen, Mustafa Bardak, Onikişubat İlçe Milli Eğitim şube müdürü H.Emre Gökşen, Yusuf Türkyılmaz, Adem Aydoğan, Eyyüp Yılmaz, Oğuz Karakoc, Nuri Şengül ve diğer kıymetli katılımcılara teşekkür ederiz.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.” Dedi.

Resim sergisinde Kulink, Karakalem, Pastel Boya, İp Baskı, Renkli Pano teknikleriyle hazırlanmış 200 adet resim misafirlerin beğenisini kazandı. Sergi çalışmalarının en önemli konusu “15 Temmuz Şehitleri” oldu.