Kahramanmaraş Onikişubat İlçesinde bulunan Üngüt İlk ve Ortaokulu için AKEDAŞ Genel Müdürlüğünce AKEDAŞ İlk Okulu ve AKEDAŞ Ortaokulu teslim edilerek 6 Aralık 2016 tarihinde yeni binaya taşınarak Eğitim ve öğretime başlamıştı.

Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

Her iki okulun açılışıyla birlikte Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve AKEDAŞ yetkilileri, özellikle AKEDAŞ Genel Müdürü Medine Tanış maddi ve manevi desteğini esirgemedi. AKEDAŞ tarafından ana sınıfı öğrencilerine en son gönderilen boya setleri çocuklara hediye edildi.

29 Aralık 2016 tarihinde AKEDAŞ Genel Müdürü Medine Tanış’a AKEDAŞ İlkokulu ve Ortaokulu olarak ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarete her iki kurumun müdürü, öğretmenleri ve 2’şer öğrenci katıldı. Ziyarette okulun eğitim öğretim durumu hakkında bilgi alışverişi yapıldı.  AKEDAŞ Genel Müdürü Medine TANIŞ okuldan beklentilerinin yüksek olduğunu vurguladı. Her iki kurumun müdürü de sosyal-kültürel, sportif ve akademik alanlarda başarı için ellerinden geleni ekip olarak yapacaklarının sözünü verdiler.