Ahmet Bayazıt İlkokulunda Tutum, Yatırım ve Yerli Malları Etkinliği

Ahmet Bayazıt İlkokulunda Tutum, Yatırım ve Yerli Malları Etkinliği
Kahramanmaraş Onikişubat Ahmet Bayazıt İlkokulunda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinliği öğrenci velilerinin katılımı ile coşku içerisinde kutlandı. Tüketimin artırılması ve tüketimde yerli mallarının...

Kahramanmaraş Onikişubat Ahmet Bayazıt İlkokulunda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinliği öğrenci velilerinin katılımı ile coşku içerisinde kutlandı. 

Tüketimin artırılması ve tüketimde yerli mallarının tercih edilmesinin sağlanması amcıyla her yılın 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlananan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Onikişubat Ahmet Bayazıt İlkokulu 3-A sınıf Öğretmeni Zeynep Oğulcan yönetiminde,velilerinin katımı ile amacına ygun etkinlikte kutlandı.

YERLİ MALI ETKİNLİĞİ VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

Özellikle siyonistlerin Gazze de ki katliam ve zulümlerine karşı İsrail Mallarını Boykot eden öğrenci velileri yerli mallarını ön plana çıkaran yiyecekler ve giyeceklerden oluşan becerilerini paylaştılar.

Okul Müdürü Mehmet Sarı'nın da katıldığı etkinlikte küçük öğrencilere yerli malının neden kullanılması konusunda bilgi verildi ve küçük öğrenciler yerli malı haftası ile ilgili şiirler okudu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.