Açık Öğretim Lisesi Müdürü  Osman ÖZDEMİR tarafından yeni kayıt ve sınava girecek öğrencilere Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda bilgilendirme yapıldı.

 

2010/56 nolu genelge ile açık öğretim kurumlarının bazı iş ve  işlemleri okullara devredilmişti. Daha sonra 2012/45 nolu genelge ile açık öğretim iş ve işlemleri halk eğitimi merkezi müdürlükleri ile meslek eğitim merkezi müdürlüklerine tekrar devredildi.

Halk eğitimi merkezi müdürlülerine tekrar geçen sürede; Açık öğretim lisesinin işlerini yürüten Abid AKAR-İsa ŞEKER-Mehmet AKÇUL-Ferhat KAYA-Beyhan ESKİTÜTÜNCÜ’ ye Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Mustafa Eker BİÇER tarafından Teşekkür Belgesi ile taltif edildi. Belgeler Açık Öğretim Lisesi müdürü Osman ÖZDEMİR Bey tarafından Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda takdim edildi. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet AKKÜNCÜ, şube müdürü Hasan GÜL, Kahramanmaraş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat DEVREK ile birçok idareci personel katıldı.

Taltif töreninden sonra; 2012-2013 öğretim yılı ikini döneminde Kahramanmaraş il merkezinde ilk kez açık öğretim lisesine kayıt olan 725 öğrenciye; Suzan ve Abdulhakim Billgili Halk Eğitimi Merkezi müdürlüğünün organize ettiği ve Kurum müdürü Selahittin Kılınçkıran ile Açık Öğretim Kurumları İl Koordinatörü Abid AKAR’ın tertiplediği ve katılımcı olarak Açık Öğretim Lisesi müdürü sayın Osman ÖZDEMİR’in davet edildiği bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Açık Öğretim Lisesi’ ne yeni kayıt olan öğrencilerle, Açık Öğretim Lisesi sınavlarına ilk defa 11-12 Mayıs 2013 tarihinde  girecekleri birlikte toplam Kahramanmaraş ilinde 18.000 (on sekiz bin) aktif açık öğretim öğrencisinin sınava gireceğini, sınava daha bilinçli hazırlanabilmeleri adına Ankara Açık Öğretim Lisesi müdürü Osman Özdemir  öğrencileri uzaktan eğitim konusunda bilgilendirdi.

Toplantı sonunda İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Ahmet AKKÜNCÜ Kahramanmaraş el işi bakır tabloyu katılımlarından dolayı Osman ÖZDEMİR’e hediye etti.