İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan İstanbul’da Abdulhakim Bilgili’yi ziyaret ederek ilimize kazandırdığı Halk Eğitim Binası için teşekkür etti.

 

2008 yılında Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasını yaptırarak, Kahramanmaraş’a büyük bir hizmet imkanı sunan iş adamı Abdulhakim Bilgili’yi ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan kendisine teşekkür ederek yöresel ve halk eğitimi müdürlüğü tarafından yapılan hediyeyi takdim etti.

Beraberinde şube müdürü Ahmet Akküncü, Meslek Yüksek Okul Müdürü Remzi Gemci, Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü Selahattin Kılınçkıran’la birlikte vefa borcu olarak Abdulhakim Bilgili beyefendiyi ziyaret ederek katkılarından dolayı şükranlarını sunan ve birlikte Kahramanmaraş’ı yad eden    İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan,   Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yoluyla 2008’de bu yana 5.253 kurs açıldığını, bu kurslara 91.338 kursiyerin katıldığını kursların sonunda 48.515’i kadın, 16.892’si erkek olmak üzere 65.407 kişiye belge verildiğine dikkat çekerek teşekkürlerini belirtti.

 

Kahramanmaraşlı olup Kahramanmaraş dışında  yaşayanların memleketlerini unutmadıklarını, kendilerinin de  bir vefa borcu olarak üzerlerine düşeni gerek sağlık gerek eğitim alanında yerine getirdiklerini  ifade eden Abdulhakim Bilgili,  şu ifadeleri kullandı.

 

” Yaptırdığımız Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce gerçekleştirilen bu çalışmalara, bu güzel hizmetlere vesile olduğum için çok duygulandım. Uygun şartlar oluştuğunda Kahramanmaraş’a yeni hizmetlere ve özellikle yurt yapımına destek vermeye hazırım” dedi.

Bilgili daha sonra  misafirlerine yemek ikramında bulundu.