3-4 Ocak tarihli aöl sınav sonuçları haber molası’nda.Bu arada sonuçlar beklenirken açık öğretim sınav sonuçları açıklanmadan önce sınav soruları ve cevapları yayınlandı.

Açık Öğretim Lisesi 3-4 Ocak sınavına giren binlerce öğrencinin merakla beklediği aöl sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Öğrenciler neredeyse hergün Aöl sitesinden sınav sonuçları açıklandı haberini beklemeye başladı.

SORULAR VE CEVAPLAR AÇIKLANDI

AÖL sınav sonuçları henüz açıklanmasa da 3-4 Ocak tarihli sınavın soruları ve cevapları açıklandı. Haberimizin sonunda paylaşacağımız bu kitapçıkları bilgisayarınıza indirerek hatırladığınız kadarıyla cevaplarınızı kontrol edebilir ve yaklaşık olarak kaç puan aldığınızı hesaplayabilirsiniz.

SINAVINDAN KAÇ PUAN ALIRSAK GEÇERİZ?

AÖL resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre sınavdan 45 puan almak yeterli olacaktır dersi geçmek için.İşte yapılan duyuru metni:
“3-4 Ocak 2015 tarihinde yapılan Açık Öğretim Lisesi birinci dönem sınav sonuç değerlendirilmesi 45 puan üzerinden yapılacaktır.”

Kesin sonuçlar için www.habermolasi.com adresini takip edebilirsiniz, sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz bu haberler sayfamızdan duyuru yapacağız.