Kahramanmaraş’ta eğitimin 1. Yarıyılı 5. Eğitim Bölgesinde okul müdürleriyle değerlendirildi.

 

 

5. Eğitim Bölgesi okul müdürleri kurul toplantısı Gülizar Şamil Aktaş Lisesi müdür vekili Mücahit Yılmaz başkanlığında biraya gelinerek yapıldı. Toplantıda okul müdürlerinin görüşleri doğrultusunda 2012-2013 eğitim döneminin 1. Yarıyılı ele alındı ve 2. Dönemde yapılması gereken konular tek tek kararlaştırıldı.

 

 

Gündemin 2. Maddesi gereği “Geleceğimiz İçin Eğitim” programı anlatıldı, okullarda yapılan çalışmalar ve bu doğrultuda yapılması gerekenler anlatıldı. Zümre başkanlarının ne zaman ve hangi okullarda yapılacağı tespit edildi.

 

 

5.Eğitim Bölgesinde yapılacak sosyal, sportif ve kültürel faaliyetler hakkında ön bilgi alındı ve bu çalışmaların bir takvim kapsamında uygulamaya konulacağı, bilinçli aile başarılı öğrenci projesine önem verilmesi ve proje doğrultuda aile ziyaretlerinin gerçekleştirilmesi gerektiği vurgulandı.

 

 

Eğitim Bölgesinde karşılaşılan problemlerin tespiti yapılarak, çözüm önerileri sunuldu. 5. Eğitim Bölgesinde okul müdürleri kurul toplantısı dilek ve temennilerle son buldu.