Kaymakam Keçeli, Altın Madalyalı Duru Özer’i Ödüllendirdi.

Kaymakam Keçeli, Altın Madalyalı Duru Özer’i Ödüllendirdi.
Türkiye'de yapılan Avrupa Kızlar Bilgisayar Olimpiyadında Türk milli takımında yer alan,olimpiyatta en yüksek puanı alarak birinciliğe ulaşıp altın madalya kazanan ülkemizin ve Kahramanmaraş'ımızın gurur kaynağı olan Onikişubat...

Türkiye'de yapılan Avrupa Kızlar Bilgisayar Olimpiyadında Türk milli takımında yer alan,olimpiyatta en yüksek puanı alarak birinciliğe ulaşıp altın madalya kazanan ülkemizin ve Kahramanmaraş'ımızın gurur kaynağı olan Onikişubat TOBB Fen Lisesi 11. sınıf  öğrencisi Duru Özer'i makamında kabul eden Onikişubat kaymakamı Serkan Keçeli,kendisini tebrik edip ödüllendirdi.

Duru Özer'i tebrik eden ve başarısının artarak devam etmesini isteyen Kaymakam Serken Keçeli , " Bu öğrencimiz kendi yeteneklerini keşfederek, kendisine bir hedef koymuş ve bu hedefi gerçekleştirme adına yılmadan, usanmadan, inanarak çalışmış ve yeni bir şeyler ortaya koymuş, Ülkemizin gururu ve diğer öğrencilerimize de örnek olmuştur, ben nice geleceğin  Selçuk Bayraktar'ların da bizim öğrencilerden yetişmesini temenni ediyorum" dedi.

Olimpiyat şampiyonu Duru Özer'in ödül töreninde Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, TOBB Fen Lisesi Müdürü İsmail Demir ve  Okul Müdür Yardımcısı Nurhayat Paksoy'da hazır bulundular. 

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.