Vuz.net ( Video Upload Zap ) Yayında !

Vuz.net ( Video Upload Zap ) Yayında !
Vuz.net Türkiye'nin en büyükvideoservisi olmayı hedeflemek amacıyla kurulup, ilerleyen zamanlarda, daha da gelişime açık olmayı planlayan bir video servisidir.Vuz.net henüz yeni kurulmuş olup, misafirlerine ve üyelerine kaliteli...

Vuz.net Türkiye'nin en büyük

video

servisi olmayı hedeflemek amacıyla kurulup, ilerleyen zamanlarda, daha da gelişime açık olmayı planlayan bir video servisidir.

Vuz.net henüz yeni kurulmuş olup, misafirlerine ve üyelerine kaliteli hizmet sunmak için ellerinden geleni yapmayı ve daha çok hizmet sunmayı hedeflemektedir. Video editörleri ve her bölüm editörleri üyelerle hızla ilgilenmekte ve rahat hizmet vermeyi hedefledikleri gibi yapmaktadırlar.

Sitede birçok ; eğlenceli , komik, ilginç , eğitsel ve diğer konulardaki videolara ulaşabileceksiniz .Üyeler için özel kanallar , gelişmiş kullanıcı paneli , Facebook ile bağlanma imkanı ile de bu rahatlığı pekiştirmiş oluyorsunuz.

Şık tasarımı , logosu , basit kullanımı , videoları donmadan izleyebilme özelliği ile site gerçekten çok kullanışlı hazırlanmış ve tasarlanmış. Anasayfada son yüklenen videolara ulaşabilir header veya sidebardaki kategorilerden video filtrelendirme getirebilirsiniz. Veya sağ üst köşede bulunan arama butonunda dilediğiniz kelimeleri girerek, bulmayı amaçladığınız videolara , haberlere vb. ulaşabilir ; veya sağ alt köşedeki popüler aramaları görebilirsiniz.

Ayriyetten Vuz.net adresinde vizyona giren yeni filmlerin fragmanlarına , güncel haberlerin ayrıntılı videolarına , biten maçların özet ve gol görüntülerine ulaşabileceksiniz.

Siz de ilginç bulduğunuz videoları vuz.net adresine yükleyip, kullanıcıların da bu keyfi yaşamasını sağlayabilirsiniz veya eğer yeteneğinize güveniyorsanız kendi görüntülerinizi (şarkı ,dans vb.) siteye ekleyerek yine kullanıcıların sizi tanımalarını sağlayabilirsiniz .

İsterseniz videoların altına kendi yorumlarınızı paylaşabilir veya sitede bulunan videoları sosyal paylaşım sitelerinde (Facebook,Twitter vb.) paylaşarak arkadaş listenizde bulunan kişilere veya takipçilerinize bu heyecanı yaşatabilirsiniz.

Dilerseniz şikayet veya önerilerinizi sitenin iletişim sayfasından yazıya dökebilirsiniz. Veya bizi Facebook veya Twitter'de takip ederek şikayet veya önerilerinizi buradan da bize bildirebilirsiniz.

Önemli Bilgi ;

VUZ.NET kullanıcıları, 3. kişilerin telif hakkı bulunduğu her türlü videoyu kullanamazlar. Kullandıkları durumunda her türlü sorumluluk kendilerine aittir. Telif hakkı sahipleri yayınlanlanan videonun uygunsuz olduğu ispatlanan içerikleri, iletişim sayfasından bildirdiklerinden sonra tarafımızca kaldırılacaktır.