Maraşta Haber
Maraşta Haber

MHP Dulkadiroğlu Başkanı Akpınar, Ak Parti ve Mahir Ünal’a Yüklendi !

Sayın basın mensupları, sayın K.Maraşlı hemşerilerim basın açıklamamıza geldiğiniz için partim ve teşkilatım adına saygı sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. 9 Mayıs 2015 tarihi K.Maraş’ ımız için bir utanç, utancın yanında ihanetin geldiği son noktanın delilidir. Bölücü mihrakların bebek katili Abdullah ÖCALAN posterlerini K.Maraş’ın Merkezinde asarak, şehitlerimizin kanları ile sulanan topraklarımıza ayak basmaları utanç, hainlik, ihanet […]

MHP Dulkadiroğlu Başkanı Akpınar, Ak Parti ve Mahir Ünal’a Yüklendi !

13 Mayıs 2015 - 13:22A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Sayın basın mensupları, sayın K.Maraşlı hemşerilerim basın açıklamamıza geldiğiniz için partim ve teşkilatım adına saygı sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.

9 Mayıs 2015 tarihi K.Maraş’ ımız için bir utanç, utancın yanında ihanetin geldiği son noktanın delilidir. Bölücü mihrakların bebek katili Abdullah ÖCALAN posterlerini K.Maraş’ın Merkezinde asarak, şehitlerimizin kanları ile sulanan topraklarımıza ayak basmaları utanç, hainlik, ihanet ve omurgasızlıktır. Milliyetçilik nutukları atan Vatana ve K.Maraş’a ihanet eden, milli ve manevi duygularımızı yerle bir edenlerin şeref ve ahlaklarını vatandaşlarımızın takdirine sunuyorum. Dolmabahçe sarayında poz veren K.Maraş’ın ‘’sözde’’ medarı iftiharı Mahir ÜNAL acaba ne diyecektir. Hiç yüzünüz kızarmadımı ?  Buradan soruyorum; Mutlumusun sayın Mahir ÜNAL.  Bu günden sonra AKP binalarına bebek katili APO posterleri asarsanızda şaşırmayız…

IMG_1915

Ama sakın unutmayın aklınızı başınıza alın !!!

Burasının adı Türkiye Cumhuriyeti, milletinin adı ise Büyük Türk Milletidir. Ya bu vatanda yaşayacağız, yada bu vatan uğruna seve seve can vereceğiz. Bu hakikati ne Davutoğlu, ne İmralı canisi, ne bölücü mihraklar nede pazarlık yaparak ihanet edenler değiştiremeyecektir.

Bu günlerde milliyetçi nutuklar atan şahsiyetler şunu bilmelidirler ki; Bayrağın indirilmesine seyirci kalanlar, vatan topraklarını bırakıp kaçanlar, milliyetçi olamazlar. Milleti 36’ya ayıran birisi milliyetçiliğin olsa olsa düşmanıdır. Türklükle karşıma gelmeyin diyen birisine itibar etmek söz konusu değildir. Milliyetçiliği ayaklarımın altına alıyorum sözlerini ağzından kurşun gibi çıkaran, PKK ile masaya oturan, sonra bunu inkar eden kim olursa olsun nankördür, riyakardır.

Sayın basın mensupları, sayın vatandaşlar;

MHP “Toplumsal Onarım ve Huzurlu Gelecek” iddiasıyla milli ahlaklı ve adaletli yönetim vaadiyle milletimizin huzurundadır. Biz bu aziz vatanı ağırlıklarından kurtarmaya kararlıyız. Biz bu güzel ülkeyi arsızın, kansızın, hırsızın, uğursuzun elinden kurtarmaya yeminliyiz. Biz bu aziz milleti sorunlarından arındırmaya, dertlerinden çekip çıkarmaya kararlıyız.

7 Haziran 2015’te yapılacak olan Milletvekili Genel Seçiminde hedefimiz, milletimizin desteği, Cenab-ı Allah’ın izniyle tek başına iktidar olmaktır.

Biz Türkiye’nin önüne aydınlık ufuklar açarak, ülkemizi ve milletimizi güvenli bir geleceğe taşımaya kararlıyız.

Türkiye’yi yaşadığı sıkıntılardan kurtaracak program ve projelerimizin yanı sıra 46 yıllık tecrübe, yetişmiş kadrolar ve imanımız iddiamızın kefilidir.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin hem meselelere bakışında hem de çözüm önerilerinin temelinde; Türk milletine millî, manevi ve insanî açılardan seslenen; sevgiyi, adaleti, özgürlüğü, barışı ve güven içinde bir gelişimi amaçlayan Türk milliyetçiliği anlayışı bulunmaktadır.

Milletimize sözümüzdür: MHP iktidarında milletimiz ekonomik olarak rahatlayacak kaynaklarımız ne idüğü belirsiz yerlere değil, milletimizin menfaatleri doğrultusunda kullanılacaktır

-Terörün ve bölücülüğün kökünü kazıyacağız. Terörle ve Teröristle pazarlıklar derhal bitirilecek. İhanet süreci bıçak gibi kesilecek. Güvenlik güçlerimizi kışlaya ve karakollara hapseden uygulamalara mutlaka son verilecek, bölücü katillerle etkin mücadele edilecek, ihanete ortak olanlar adalete sevk edilecektir.

Davutoğlu, mazlum milletlere milyar dolar aktarmakla övünmektedir. Kimdir bu mazlum milletler? Mazlum, esnaftır, emeklidir, işçidir, memurdur, yetimdir, duldur, öksüzdür, çiftçidir.

Biz ÖNCE ÜLKEM ve MİLLETİM diyoruz;

‘’Bizimle Yürü Türkiye”  ‘’Bizimle yürü K.Maraş’’

-Çiftçilerimize mazot 1,75 krş tan verilecek, asgari ücret net 1400 tl olacaktır. Ayrıca büyükşehirlerde asgari ücretliye ilave 100 tl ulaşım bedeli ödenecektir.

-Emeklilerimize her yıl iki defa Mart ve Eylül ayında 1400 tl asgari ücret tutarında destek verilecektir.

-Muhtaç ailelere 700 tl aile desteği, her ailenin en az bir ferdine iş imkanı sağlanacak, ayrıca muhtaç ailelere temel ihtiyaçları için HİLAL KART uygulaması yapılacak sosyal yardım ödemeleri vatandaş rencide edilmeden yapılacaktır. 65 yaş üzeri muhtaç vatandaşımıza aylık ödeme 300 tl ye çıkacaktır.

-Evi olmayan vatandaşlarımıza sosyal konutlar inşa edilecek, konut sağlanamayan durumda ise 250 tl kira yardımı yapılacaktır.

MHP programında kamuda çalışan taşeron işçiler, 4/C’liler, vekil, sözleşmeli ile geçici statüde çalışanları kadroya geçirilecek.

-Her öğrenciye öğrenim süreci boyunca başarılı olmak kaydıyla 10 bin tl öğrenim kredisi verilecek, işe girdikten sonra 4 yılda faizsiz olarak tahsil edilecektir.

-İhtiyaç sahibi gençlerimize kamu bankalarından 2 yıl vadeli ve faizsiz 10 bin tl evlilik kredisi verilecek.

-İhtiyaç sahibi aylık 200 KW satın altında elektrik tüketen ailelere yüzde 75 indirim sağlanacaktır.

-İmam ve müezzini olmayan cami kalmayacak, vekil olanlara kadro verilecek.

-Cem evlerini siyasetten kurtaracak, inanç ve kültür hayatımızın bir parçası olarak kabul edilerek devlet desteği sağlanacaktır.

-Yolsuzlukları ve hırsızlıkları önlemek etkin ve kalıcı politikalar üretmek üzere özel bir ‘’Yolsuzlukla Mücadele Kurulu’’ oluşturulacak

-Vatandaşlarımızın Devlet bütçesinden sosyal yardım adı altında aldıkları yardımlar devam edecektir.

Bizimle Yürü K.Maraş

Refaha ve mutluluğa, hak ve adalete, güçlü bir demokrasiye, barış içinde bir hayata, ahlaklı bir kalkınmaya “Bizimle Yürü Türkiye”.

Toplumsal onarım ve huzurlu bir gelecek için “Bizimle Yürü Türkiye”.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

Saygılarımla

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı

Mustafa AKPINAR

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Ak Parti Kahramanmaraş Yönettim Kurulu Üyeleri Belli Oldu Ak Parti Kahramanmaraş Yönettim Kurulu Ü...

Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Avukat Ahmet Özdemir’in, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı olmasıyla birlikte kimlerin yönetim kurulu ...

Başkan Mahçiçek: “1 Kasım Demokrasi Bayramımız Kutlu Olsun” Başkan Mahçiçek: “1 Kasım Demokrasi Bayr...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek: “1 Kasım Demokrasi Bayramımız Kutlu Olsun” Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye B...

“Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur” “Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur”...

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç: “Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur”                 Seçim çalışmalarına memleketi ...

Göksunlular Bu Kez Oylarımız Öztunç’a dedi Göksunlular Bu Kez Oylarımız Öztunç’a de...

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç Göksun ilçesi programında Mahalleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Kahramanmaraş’ta Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümünde şehitlerimiz anıldı Kahramanmaraş’ta Ça...

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü ve Şehitleri ...

319. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 319. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya Milletleri birlik oldular Gelip güzel yurda birden d...

Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinlik Arif Balduk Ortaokulunda ...

Onikişubat Arif Balduk Ortaokulunda ” Dilimizin Zengin...

Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT – Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden muhteşem bir etkinlik Çakmakçı Sait Ortaokulu ö...

Dulkadiroğlu Çakmakçı Sait Ortaokulu Türkçe öğretmeni Tufan ...

Ahmet Bayazıt İlkokulu Birinciliğe Doymuyor Ahmet Bayazıt İlkokulu Bi...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen İlkokul...

Zeytindere Ortaokulu Niğde de Bölge Birincisi Oldu Zeytindere Ortaokulu Niğd...

Onikişubat Zeytindere Ortaokulu Niğde de 2023-2024 sezonunda...

“Onikişubat Sahnede yarışması finali”nde Aziz Sancar Anadolu Lisesi rüzgarı esti. “Onikişubat Sahnede...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize e...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Çağrıda Bulundu. Atanamayan Uzmanlar Derne...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli E...

Sahipsiz Memleketim! Sahipsiz Memleketim!

Biz Kahramanmaraşlılar, depremin ardından geçen on üç ay içi...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ