Maraşta Haber
Maraşta Haber

Dalkara HDP’nin Kahramanmaraş’ta İl Barajını Geçmesi Mümkün Görünmüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili adayı Kamil Dalkara Partisinin Türkoğlu İlçesindeki Mitingde vatandaşlara partilerinin sosyal sorumluluk ve yoksullukla mücadele konusundaki projelerini anlattı. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Kamil Dalkara milletvekili adayları, Selim Sümen, Emre Kazancı, Kibar Özdemir,  CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül ile birlikte çıktıkları ilçe turunda, taşeron işçisi olmayan bir Kahramanmaraş için çalışacaklarını […]

Dalkara HDP’nin Kahramanmaraş’ta İl Barajını Geçmesi Mümkün Görünmüyor

29 Mayıs 2015 - 15:03A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili adayı Kamil Dalkara Partisinin Türkoğlu İlçesindeki Mitingde vatandaşlara partilerinin sosyal sorumluluk ve yoksullukla mücadele konusundaki projelerini anlattı.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Kamil Dalkara milletvekili adayları, Selim Sümen, Emre Kazancı, Kibar Özdemir,  CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül ile birlikte çıktıkları ilçe turunda, taşeron işçisi olmayan bir Kahramanmaraş için çalışacaklarını vurguladı. CHP kadrolarının kamuda alt-işveren ve rödovans uygulamasına son vereceğini, CHP iktidarında tüm taşeron işçilerin kadrolu olacağını vurgulayan CHP’li adaylar, “Tüm kamu çalışanları grevli toplu sözleşme hakkına kavuşacak. Haftalık çalışma süresi, ücrette bir azalma olmaksızın 40 saate inecek. Özerk yapıda bir “İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Konseyi” oluşturulacak. İş sağlığı ve güvenliği uzmanları ücretlerini işverenden değil oluşturulacak fondan alacak.” dedi.

Asgari ücret üzerindeki vergilerin kalkacağını dile getiren CHP’li adaylar, “Asgari ücret aylık net bin 500 liraya yükselecek. Asgari ücret, her yıl, enflasyon farkı ve ekonomik iyileşmeye bağlı olarak artacak.” diye konuştu. TOKİ’nin yapacağı sosyal konutlarda arsa ücreti alınmayacağını, maliyetin yüzde 40 oranında düşeceğini ifade eden adaylar, “Ev sahibi olmayanlar, yaşı ve geliri ne olursa olsun, arsa maliyetsiz, peşinatsız, uzun vadeli kredi avantajıyla aylık 277 lira taksitle ev sahibi olacak” dedi.

“İKTİDARI SANDIĞA CHP GÖMECEK”

İktidarı koltuğundan edecek olan partinin CHP olduğunu söyleyen Dalkara, “bu iktidarı gücünden edecek olan sandığa gömecek olan tek parti vardır oda Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Biz Cumhuriyeti kuran bir partiyiz, biz asırlık çınarız. Öyle ki asırlık olmamıza rağmen o devrimci anlayışımız, ruhumuz bizim kendimizi sürekli yenilememize, sürekli günün koşullarına ayak uydurmamızı sağlayan anlayıştır. Partimiz dev bir çınar ama hale genç dipdiri ve hala ayakta duran bir parti” dedi.

“GELEN GİTTİ, BUNLARDA GELDİLER, ARTIK ÖMÜRLERİ BİTTİ”

Cumhuriyet dönemi boyunca ayakta kalan tek partinin CHP olduğunu belirten Dalkara, “Ayakta kalan gittikçe büyüyen tek parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir, Cumhuriyet döneminde böyle başka bir parti yok. Gelen gitti, bunlarda geldiler, artık ömürleri bitti, tükendi, yoruldular, bu ülkeyi bu yurttaşı yordular ve artık gidecekler. Umutluyum demiyorum, umudun içinde negatif bir içerikte vardır, bu yüzden umutluyum demiyorum; iktidarı sandığa gömeceğiz diyorum. Kararlı, inançlı bir şekilde bu iktidarı sandığa gömeceğiz ve iktidara geleceğiz” dedi.

“OMUZ OMUZA, ZAFERİN BİZİM OLMASINI DİLİYORUM”

8 Haziran’da güneşin farklı doğacağını söyleyen Dalkara, sözlerini şöyle tamamladı: 8 Haziran’da güneş yüreğimize, yüzümüze çok daha sıcak ve aydınlık bir güneş olacak. Hepimize, seçim büromuzdaki faaliyetlerimizde, bölgemizdeki, alanımızdaki faaliyetlerde başarılar diliyorum. Çalışarak başarabiliriz, mücadele ederek ancak hakkımız olanı alabiliriz ve iktidarı ancak yılmadan, yorulmadan alabiliriz.”

HDP’nin K.Maraş’ta İl Barajını geçmesi mümkün görünmüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Kamil Dalkara Pazarcık İlçesi Narlı Mahallesinde Partisinin Düzenlediği Mitingde Hakların Demokratik Partisin Mecliste Olmasını İsteyenlerden Bir Tanesinde benim ama HDP ‘in Kahramanmaraş’ta İl Barajına Takılacağı göz önünde dedi.

Narlı Mitinginde Konuşan Dalkara , “HDP’nin barajı aşıp, parlamentoda yer almasını İsteyenlerden Bir Tanesi benim ama İnanın HDP Kahramanmaraş’ta İl Barajına Takılacağı Göz önünde Bir Milletvekili Çıkaramaz Oy Potansiyeli Çok az olan bir yer Kahramanmaraş HDP’in kürt vatandaşların yoğun yaşadığı Başta Gaziantep, Adıyaman, Malatya, Siirt gibi  Yerlerde Siyaset Yapmasını Öneriyoruz onun İçinde Sizlerden ,oylarınızın Boşa Gitmemesi için Cumhuriyet Halk Partisine destek İstiyorum oy İstiyorum dedi.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Ak Parti Kahramanmaraş Yönettim Kurulu Üyeleri Belli Oldu Ak Parti Kahramanmaraş Yönettim Kurulu Ü...

Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Avukat Ahmet Özdemir’in, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı olmasıyla birlikte kimlerin yönetim kurulu ...

Başkan Mahçiçek: “1 Kasım Demokrasi Bayramımız Kutlu Olsun” Başkan Mahçiçek: “1 Kasım Demokrasi Bayr...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek: “1 Kasım Demokrasi Bayramımız Kutlu Olsun” Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye B...

“Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur” “Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur”...

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç: “Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur”                 Seçim çalışmalarına memleketi ...

Göksunlular Bu Kez Oylarımız Öztunç’a dedi Göksunlular Bu Kez Oylarımız Öztunç’a de...

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç Göksun ilçesi programında Mahalleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İst...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Ata...

Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan mazbatasını alıp görevine başladı Ekinözü belediye başkanı ...

31 Mart mahalli seçiminden zaferle çıkan Ekinözü belediye ba...

Başkan Erkan Gürbüz Mazbatayı Aldı Göreve Başladı Başkan Erkan Gürbüz Mazba...

Yarım asırdan sonra Elbistan Belediyesini alan CHP’de, Beled...

CHP 47 yıl sonra birinci parti oldu CHP 47 yıl sonra birinci ...

CHP, 31 Mart yerel seçimlerinde aldığı yüzde 37,47 oy oranı ...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ