BBP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Alagöz:“1 Kasım Haysiyet ve Onur Seçimidir”

Elbistan BBP Merkez Seçim Bürosu açılışını ve mitingini organize ederek başarılı bir çalışmaya katkı sağlayan BBP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı İbrahim Alagöz, yaptığı konuşmada, “1 Kasım Seçimleri haysiyet ve onur seçimidir” dedi. Alagöz, Elbistan halkına ve partililere seslenerek, çözüm sürecini, “Şivan Perver’le, Barzani ile türkü söyleyerek barışın geleceğini zannettiler” sözleri ile iktidara göndermelerde bulundu.

BBP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı İbrahim Alagöz, seçim bürosu açılışında BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte seçmenlere ve partililere seslendi. İktidara yönelik sert eleştirilen içeren konuşmasında Alagöz şu ifadelere yer verdi:

“ORTADOĞU’DA BARZANİ’DEN BAŞKA DOSTUMUZ KALMADI”

“Halka, siz yanlış yaptınız, bizi yeniden seçin dercesine yeniden seçime gidiyoruz. Sıfır sorun diyerek başladıkları dış politikada sıfır komşuya düştük. Şuanda Ortadoğu’da Barzani’den başka dostumuz kalmadı. Terörle masaya oturdular, onlara güç kazandırdılar.

“ERGENEKON ADIYLA TÜRK ORDUSU HAPSE ATILDI”

Yolları mayınladılar, uluslar arası meşruiyet kazandırdılar. Şivan Perver’le, Barzani ile türkü söyleyerek barışın geleceğini zannettiler. Ergenekon adıyla Türk ordusu hapse atıldı. Eğitimde en az kırk yıl geriye gittik. Biz bu seçimde ‘safını belirle’, ‘haysiyet seçimi ve onur seçimi’ diyerek yola çıktık.

HAYSİYET VE ONUR SEÇİMİ

Hukuku çiğneyenlere karşı, devleti soyanlara karşı, kendi çocuklarını askere göndermeyip, şehit yakınlarına karakteri bozuk diyenlere karşı, yüce dinimizin içini boşaltanlara karşı, Muhsin Yazıcıoğlu suikastını çözmek namus borcum deyip, namus borcunu ödemeyenlere karşı, BOP’un eş başkanlarına karşı haysiyet ve onur seçimi diyoruz.”