Elbistan’da AK Parti’nin kurulduğu tarihten bugüne kadar gençlik kolları başkanlığı görevini üstlenen isimlerle AK Parti İlçe Başkanlığında bir araya gelerek adeta ahde vefa örneği sergiledi. AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, anlamlı toplandı ve buluşma hakkında, “Tüm zamanlarda tüm birimlerimizle birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edeceğiz1 dedi.

AK Parti Gençlik Kollarında görev yapan önceki ve mevcut başkan Talip Karaç, İlçe Başkanlığında Başkan Yunus Kaan Kısaca ile bir araya geldiler. Buluşma hakkında değerlendirmelerde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, “Bugüne kadar Elbistan’da görev yapmış tüm gençlik kolları başkanlarımızla ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Bundan sonraki dönemde de kadın kolları teşkilatlarımızla da aynı bu toplantılarımızı birlik ve beraberlik içinde yapacağız. Geçmişte emek harcayan partimizi bugüne getiren bütün arkadaşlarımıza vermiş oldukları emeklerinden dolayı teşekkürler ediyoruz” dedi.

Gençlik Kolları Başkanı Talip Karaç’ta,  yaptığı konuşmada, “Bugün burada partimiz kurulduğu günden itibaren Gençlik Kollarında görev yapmış başkanlar ve yönetim kurulu üyeleriyle partimizin her kademesinde görev almış kardeşlerimizle bir araya geldik. Bu faaliyetin çok mübarek ve mukaddes bir organizasyon olduğunu düşünüyorum. Bizler Ak Gençler olarak bir ayağı Türkiye’de diğer ayağı dünyada ümmet bilinci içerisinde olacağız” dedi.